Tgrt Haber
26 Temmuz 2023 14:34 - Güncelleme : 26 Temmuz 2023 15:42

9 yıldır yatağa bağlı yaşayan Kenan Işık’la ilgili yakın dostu Ali Sürmeli’den açıklama!

2014 yılında geçirdiği bir ev kazası sonucu yatağa bağlı kalan ve halen tedavi gören usta sanatçı Kenan Işık hakkında yakın arkadaşı ünlü oyuncu Ali Sürmeli’den samimi açıklamalar geldi.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT HABER
9 yıldır yatağa bağlı yaşayan Kenan Işık’la ilgili yakın dostu Ali Sürmeli’den açıklama!
ali sürmeli,kenan ışık

Deniz Sarı'nın YouTube'de yayınlanan programına katılan usta Tiyatrocu Ali Sürmeli, 2014 yılından bu yana tedavi gören Kenan Işık ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Tiyatro oyunculuğundan sinemaya geçişini ve yakın arkadaşı Kenan Işık’ın hayatına kattıklarını anlatan Sürmeli’nin itirafları gündem oldu.

“SESİM SANA GELİYORDUR ABİ”

Ünlü oyuncu Ali Sürmeli, "Devlet tiyatrosunda Kenan Işık yönetmen. 'Yaşar Yaşamaz' oyununda 'Yaşar' rolünü Kenan Işık bana verdi. 1975'ten beri beni tanıyan bir ağabey. 'Şu andan itibaren hiçbir televizyon dizisinde, sinemada seni görmeyeceğim' dedi. Yaşar Yaşamaz başladı, ödüller aldım, teklifler de geliyor. Yedi sene oynadım. Kenan ağabey sana sağlıklar diliyorum. Gözünü açıp da bizi seyretmiyor olabilirsin ama sesim sana geliyordur abi” dedi.

9 yıldır yatağa bağlı yaşayan Kenan Işık’la ilgili yakın dostu Ali Sürmeli’den açıklama!

KENAN IŞIK İLE OLAN TELEFON KONUŞMASINI ANLATTI

Sürmeli, "Kenan Işık bir gün aradı. 'Bir arkadaşım geldi, senin eve de yakın. Hemen yanına git' dedi. Görüşmeye gittim. Arkadaşı, 'Kenan ağabey seni önerdi. Tipin çok uygun. Filmde figüranı oynayacaksın' dedi. Her şeye 'Hayır' diyen adam, 'Git bu filmde oyna' demiş. Ben de kabul ettim. 'Düş, Gerçek, Bir De Sinema' filmi ile ödül aldım. Benim için sinema öyle başlamış oldu. Sonra Osman Sınav çağırdı. 'Deli Yürek' dizisinde 'Turgay Atacan'ı oynadım." dedi.

Mafya rollerinden sıkıldığını söyleyen Ali Sürmeli, "Bir gün Kenan ağabeye gittim. 'Bu nedir? Mafya dizisi yapan beni çağırıyor' dedim. '75'ten beri beni tanıyorsun. Acaba içimde kötü bir insan var da rol yaparken mi ortaya çıkıyor?' diye sordum. Kenan Işık benim hem ağabeyim, hem ustam, hem hocam. 'Ali filmlere bak, iyi adamı oynamak olay, kötü adamı iyi oyunculara oynatırlar' dedi." dediğini söyledi. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...