Tgrt Haber
27 Haziran 2018 14:49

Alişan: Destek verdim suçlu oldum

Sanat dünyasının ünlü isimleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferiyle sonuçlanan 24 Haziran seçimini değerlendirdi.

Alişan: Destek verdim suçlu oldum
alişan,recep tayyip erdoğan

Ünlü isimler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi kazanmasıyla mutluluklarını sosyal medya hesaplarından paylaşmışlardı. Seçimden bir gün önce, sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan için 'Bir oyum var size helal olsun' diye yazan sanatçı Alişan, bu paylaşımının ardından ağır hakaretlere uğradı.

"CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDA OLACAĞIM"

Sabah'ın haberine göre, konuyla ilgili konuşan sanatçı Alişan, şunları söyledi:

"Sayın Başkanımızın dün de yanındaydım, bundan sonra da hep yanında olacağım. 'Kimse fikirlerini özgürce söyleyemiyor' diyenler, ne hikmetse bana ve aileme ve hatta doğmamış çocuğuma ağza alınmayacak hakaretler, küfürler, beddualar etti. Çünkü kendilerinin desteklediği adaylara değil, Cumhurbaşkanımıza destek verdiğim için suçluydum! Onlara tek sözüm şu: Yıllar evvel olduğu gibi bugün de Cumhurbaşkanımızın yanında olacağım. Hakaret ve küfür edenlerle yargı yoluyla hesaplaşacağım."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...