Tgrt Haber
28 Mart 2024 00:23 - Güncelleme : 28 Mart 2024 00:23

Erdal Beşikçioğlu kızı Derin’in galasında duygulandı

CHP'nin Ankara Etimesgut adayı oyuncu Erdal Beşikçioğlu, kızı Derin’in film galasında duygusal anlar yaşadı. Yoğun seçim sürecinde kızının galasını da kaçırmayan oyuncu yoğun ilgiyle karşılaştı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
Erdal Beşikçioğlu kızı Derin’in galasında duygulandı

Behzat Ç. dizisinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, bu yıl aynı zamanda CHP'nin Ankara Etimesgut adayı oldu. Yoğun seçim temposuna rağmen kızını galasını da kaçırmayan oyuncu, filmi izlerken duygusal anlar yaşadı. 

ERDAL BEŞİKÇİOĞLU KIZINI İZLERKEN DUYGULANDI 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Erdal Beşikçioğlu ile eşi Elvin Beşikçioğlu kızlarının “Güneşi Söndürmem Gerek” filmini beraber izledi. Ünlü çift filmi izlerken ara ara duygusal anlar yaşadı. Galanın sonunda kızları Derin’in de sahneye çıkıp yaptıkları konuşmayı gururla izleyen çiftin kızları daha önce de Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinde de rol aldı. 

 

Erdal Beşikçioğlu kızı Derin’in galasında duygulandı - 1. Resim

Erdal Beşikçioğlu kızı Derin’in galasında duygulandı - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...