Tgrt Haber
29 Aralık 2023 15:32 - Güncelleme : 29 Aralık 2023 15:33

Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlunun videosu binlerce yorum aldı

Aile dizisinde Aslan rolüyle ekranda yer alan Kıvanç Tatlıtuğ’un oğluyla birlikte ördeği sevdiği video, sosyal medyayı salladı. Kıvanç Tatlıtuğ’a “Hem iyi bir baba, hem de hayvansever” yorumları yağdı.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Kıvanç Tatlıtuğ,Başak Dizer

Hem oyunculuğu hem de aile yaşantısıyla takdir edilen Kıvanç Tatlıtuğ’un oğluyla ördek sevdiği videoyu eşi Başak Dizer paylaştı. Kurt Efe'nin sevimli hallerine "Maşallah" yorumları yağdı.

KIVANÇ TATLITUĞ VE OĞLUNA YORUM YAĞDI 

Örnek çift olarak gösterilen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti 2022 yılında oğulları Kurt Efe’yi kucaklarına aldı. Oğullarını gözlerden uzak büyüten çiftten Başak Dizer, oğlu ve eşinin videosunu sosyal medya hesabından paylaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve oğlunun videosu binlerce yorum aldı

Oğluyla birlikte ördek seven Kıvanç Tatlıtuğ, yine tüm takdirleri topladı. Takipçiler, sosyal medyada Kurt Efe’nin tatlılığına, Kıvanç Tatlıtuğ’un ise babalığına övgü yağdırdı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...