Tgrt Haber
16 Şubat 2024 11:52 - Güncelleme : 16 Şubat 2024 11:52

Londra’yı sallayacak! Tuğçe Aral Baş manken oldu

Moda dünyası için önemli bir nokta olan Londra Moda Haftası, bu yıl 16-20 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek. Dünyaca ünlü birçok markanın yer alacağı etkinlikte Türk manken Tuğçe Aral baş manken olarak podyuma çıkacak.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Londra’yı sallayacak! Tuğçe Aral Baş manken oldu
Manken,Londra

Son yıllarda başarısıyla dikkat çeken manken Tuğçe Aral Baş, bu sefer ise Londra'da gerçekleşecek moda etkinliğinde baş manken olarak podyumda yer alacak. 

BAŞ MANKEN OLARAK PODYUMA ÇIKACAK 

Aralarında dünyaca ünlü markaların da yer aldığı pek çok firmanın etkinliklerine sahne olan Moda Haftası’nda Türk manken Tuğçe Aral baş manken olarak podyuma çıkacak. Londra'da düzenlenecek defilede Türk manken Tuğçe Aral, Londra Moda Haftası’nda podyuma baş manken olarak seçildi. Tuğçe Aral, birçok ünlü ismin tasarımlarını podyumda taşıyacak. Markaların dikkatini çeken Tuğçe Aral, şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. Moda severlerin ve endüstri profesyonellerinin merakla beklediği moda haftası, Tuğçe Aral'ın taşıyacağı tasarımlar, ilgiyle bekleniyor.

Londra’yı sallayacak! Tuğçe Aral Baş manken oldu - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...