Tgrt Haber
05 Mart 2024 12:14 - Güncelleme : 05 Mart 2024 12:15

Mete Gazoz’a sorduğu soru nedeniyle tepki toplayan Eser Yenenler sessizliğini bozdu

Eser Yenenler, programında ağırladığı Türk okçuluk tarihinin ilk Olimpiyat ve dünya şampiyonu Mete Gazoz'a sorduğu "Peki bu kekemelik ok atarken nasıl hiç başına gelmiyor?” soru nedeniyle sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Yenenler sessizliğini bozarak, “Biz çok güzel anlaştık. Programının tamamını izlerseniz siz de anlarsınız” diyerek cevap verdi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Mete Gazoz’a sorduğu soru nedeniyle tepki toplayan Eser Yenenler sessizliğini bozdu
Eser Yenenler,Mete Gazoz

Eser Yenenler'in "Peki bu kekemelik ok atarken nasıl hiç başına gelmiyor?" sorusuna Gazoz'un "Ok atarken konuşmuyorum ki" cevabı sosyal medyada gündem oldu. Eser Yenenler sorduğu soru sebebiyle sosyal medyada tepki toplayınca açıklama yaptı. 

ESER YENENLER SESSİZLİĞİNİ BOZDU 

Eleştiriler sonrası sosyal  medyadan açıklama yapan Eser Yenenler, "Arkadaşlar ben Mete’ye en kibar yoldan tourette sendromu okçuluk hayatını etkiliyor mu diye soruyorum. O da harika bir şaka ile tourette sendromu olmadığını anlatıyor. Biz çok güzel anlaştık. Programın tamamını izlerseniz siz de anlarsınız ülkemizin iki gururu ile ne kadar güzle bir program yaptığımızı. Sevgiler saygılar. “ notunu düştü.

Mete Gazoz’a sorduğu soru nedeniyle tepki toplayan Eser Yenenler sessizliğini bozdu - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...