Tgrt Haber
27 Aralık 2023 11:22 - Güncelleme : 27 Aralık 2023 11:35

Murat Cemcir, Ahmet Kural ile ilgili son noktayı koydu

Ahmet Kural’ın “Birbirimize uzun bir süredir kırgınız” sözlerine cevap veren Murat Cemcir, "Aramızda kırgınlık değil, bıkkınlık var. Ahmet ile görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" dedi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Murat Cemcir, Ahmet Kural ile ilgili son noktayı koydu
Ahmet Kural,Murat Cemcir

Bir süredir birbirlerine küs olduğu bilinen Murat Cemcir ve Ahmet Kural açıklamalarıyla tekrar gündeme geldi. Yakında baba olacak Ahmet Kural hakkında konuşan Murat Cemcir, “Görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" dedi.

"KIRGINLIK DEĞİL BIKKINLIK VAR"

Ahmet Kural’ın “Maalesef şu an birbirimize kırgınız. Günün birinde barışılır, konuşulur” sözlerinin hatırlatılmasına üzerine bir daha barışma olmayacağını dile getiren Murat Cemcir, “"Ahmet ile 2020’de son bir proje yaptık, yakın zamanda bir şey yapacağımızı zannetmiyorum, Allah herkesin yolunu açık etsin, ticari bir anlaşmazlık söz konusu değildi, bununla ilgili gerekli açıklamayı o da ben de yapmıştım zaten, aramızda kırgınlık değil bıkkınlık var. Ahmet ile görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de!" dedi.

TÜM BAĞLAR KOPTU 

Murat Cemcir, muhabirlerin "Ahmet Bey'in çocuğu olacak. Tebrik için aramayı düşünür müsünüz?" sorusuna ise "Allah bağışlasın" cevabını verdi. 

Murat Cemcir, Ahmet Kural ile ilgili son noktayı koydu

AHMET KURAL: ANLAŞMAZLIKLAR GEÇER 

"Murat Cemcir ile küs müsün?" sorusuna Ahmet Kural, "Birbirimize uzun bir süredir kırgınız. Niyesi yok. Niyesinin her zaman bizde kalmasını isteriz. Düşman değiliz, birlikte çok güzel başarılara imza attık. Onun emeği bende çoktur, benim de emeğim onda çoktur. Şu an bir kırgınlık dönemi geçiriyoruz. Arkadaşlık ve dostluklar arasında olur böyle şeyler" cevabını vermişti.

Kural’ın Murat Cemcir’i düğününe mesaj atarak çağırdığı ve bu sebeple Cemcir’in çok kırıldığı iddiasına da cevap veren Kural, "Bir şehir efsanesi var. Düğününe WhatsApp mesajıyla mı davet ettin?" diye sordu. Kural ise "Konuşmadığımız için evet, davetiye gönderdim. O cevap yazmadı. Kırılmış göndermedim diye." şeklinde konuştu.

Aralarında barışmanın olup olmayacağı konusuna ise Kural, "Senin kapın açık gibi hissediyorum" deyince Kural, "Ben kimseye kapımı kapatmam. Yüreğim de açık, kapım da açık. Kimseyle düşman da değilim. O zaten benim büyüğümdür. Yaşça da büyüktür benden. O yüzden bu anlaşmazlıklar geçer diye düşünüyorum" sözleriyle açık kapı bırakmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mehmet 27 Aralık 2023 17:24

Turk nasılsın nasılsın bir

Mehmet 27 Aralık 2023 17:24

Takip et

Sonraki Haber Yükleniyor...