Tgrt Haber
17 Eylül 2023 09:47 - Güncelleme : 17 Eylül 2023 11:09

Sokakta arkadaşlarıyla şarkı söyleyen Uraz Kaygılaroğlu’na mahalle sakinlerinden sulu müdahale!

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ve arkadaşları geç bir saatte sokakta yüksek sesle şarkı söyleyince mahallelinin gazabına uğradı. Kaygılaroğlu şarkı söylediği sırada mahalleli tarafından başından aşağı su döküldü.

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
,oyuncu

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, arkadaşlarıyla bir sokak ta şarkı söylediği sırada yüksesk sesten rahatsızlık duyan bir mahalle sakini tarafından başından aşağı su döküldü. Kaygılaroğlu, "Dün gece tanıştığım arkadaşlarımla haklı bir tepki gördüğümüz anlar" sözleriyle o anları sosyal medya hesabından paylaştı. 

Sokakta arkadaşlarıyla şarkı söyleyen Uraz Kaygılaroğlu’na mahalle sakinlerinden sulu müdahale!

VATANDAŞI HAKLI BULDU

Ünlü oyuncu ve tiyatrocu çeken Uraz Kaygılaroğlu ve arkadaşları mekân çıkışı keyfe gelip şarkı söylemeye başladı. Şarkı söylerken kendilerinden geçen ünlü oyuncu ve arkadaşları gördükleri tepki karşısında şok oldu.

Gecenin geç saatinde yüksek sesle şarkı söylemeleri nedeniyle bir semt sakini camdan Kaygılaroğlu ve arkadaşlarının üzerine su döktü. O anları Instagram hesabından paylaşan oyuncu "Dün gece tanıştığım arkadaşlarımla haklı bir tepki gördüğümüz anlar" yorumunda bulundu. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...