Tgrt Haber
06 Haziran 2018 12:12

Ufak Tefek Cinayetler'de iki ayrılık birden!

Star ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisinde iki ayrılık birden yaşandı. Peki Ufak Tefek Cinayetler dizisinde veda eden isim kim oldu?

Ufak Tefek Cinayetler'de iki ayrılık birden!
Ufak Tefek Cinayetler,,Ufak Tefek Cinayetler kim öldü

Ufak Tefek Cinayetler dün akşam sezon finali yaptı. Star ekranlarının iddialı dizisi  Ufak Tefek Cinayetler'de heyecan hiç bir dakika kesilmedi. Bir sezondur kimin öleceği merak edilen dizide ölen isim belli oldu. Bir de sürpriz bir isim daha çıktı ve hayatını kaybetti. Oya'nın başının belası Elif içtiği limonata ile hayatını kaybetti. Edip ise 4 kız arkadaşının kavgasını ayırmak için gittiği yer de camdan düşerek hayatını kaybetti. Selim Bayraktar’ın canlandırdığı Edip ve Elif karakteriyle son bölümlerde projeye heyecan katan Sezin Akbaşoğulları diziye veda etmiş oldu.

Diziden ayrılan iki isim sosyal medyadan bir kare paylaştı ve kafaları karıştırdı. İki oyuncu aynı projede buluşacak. Öte yandan Emre Altuğ ve Selin Şekerci’nin de rol alacağı filmin yönetmen koltuğunda Taner Elhan oturacak. 

Ufak Tefek Cinayetler'de iki ayrılık birden!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...