Tgrt Haber
02 Kasım 2018 09:31

Ünlü isim şoke etti! Ahmet Kural'a destek...

Şarkıcı Tuğba Ekinci, meslektaşı Sıla'nın sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edilmesi iddialarının ardından "Sizin kadar güçlü bir bayana, ses sanatçısına küçük çocuk gibi bu şikayeti yakıştıramadım" açıklamasını yaptı.

Ünlü isim şoke etti! Ahmet Kural'a destek...
sıla,ahmet kural,tuğba ekinci

Oyuncu Ahmet Kural'ın şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği iddialarına ilişkin Tuğba Ekinci'den açıklama geldi. Ünlü şarkıcı, Ahmet Kural'ı savunarak, "Küçük çocuk gibi sizin kadar güçlü bir bayana, ses sanatçısına bu şikayeti yakıştıramadım" ifadelerini kullandı.

Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından, "Küçük çocuk gibi sizin kadar güçlü bir bayana, ses sanatçısına bu şikayeti yakıştıramadım. Her ilişkide oluyor itip kakışmalar. Ahmet ailesine çok hayırlı evlat oldu . Mesleğini tehlikeye atmanın alemi yok. Gerektiğinde erkek gibisiniz. Ahmet benim eski dostum asla büyük hatalar yapacak biri değil. Ayrıca şiddet görmek istemeyen bayanlar şiddet görmez. Saygılar, sevgiler" yorumunu yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...