Tgrt Haber
10 Temmuz 2023 11:11 - Güncelleme : 10 Temmuz 2023 11:21

Ünlü şarkıcıdan tartışma çıkaran "Kenan Işık" iddiası: Yıllardır geziyor

8 yıldır komada olan ünlü sunucu Kenan Işık için şarkıcı Yusuf Güney'den tepki çeken açıklama: Kenan Işık yıllardır geziyor

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
Ünlü şarkıcıdan tartışma çıkaran "Kenan Işık" iddiası: Yıllardır geziyor
Kenan Işık,Yusuf Güney

2014 yılında spor yaptıktan sonra girdiği saunada fenalaşan, ardından düşüp başını çarpan ünlü sunucu ve oyuncu Kenan Işık, 8 yıldır koma halinde yaşam mücadelesi veriyor.  Zaman zaman merak konusu olan Işık'ın sağlık durumu hakkında bu kez bambaşka bir iddia geldi.

"GERİ GELİRSE NELER ANLATACAK!.."

Daha önce astral seyahatle uzaya gittiğini öne süren şarkıcı Yusuf Güney, Kenan Işıkm hakkında gündeme oturan sözler sarf etti. Emel Özuğur'un YouTube programında açıklamalarda bulunan Güney, "Astral seyahatte sadece 3 kişiyle karşılaştım, telekinezi sistemiyle onlarla konuşma gerçekleştirdim. Ben iddia ediyorum Kenan Işık geziyor, yıllardır geziyor neler görmüştür geri gelirse neler anlatacak, neler deneyimlemiştir" açıklamasında bulundu.

Ünlü şarkıcıdan tartışma çıkaran "Kenan Işık" iddiası: Yıllardır geziyor

TEPKİ DE VAR DESTEK DE

Yusuf Güney'in bu sözleri sosyal medyada büyük yankı buldu. Çok sayıda kullanıcı Güney'in açıklamalarını Kenan Işık'ın ailesine yapılan bir saygısızlık olarak nitelendirdi. Bazı kullanıcılar ise asrtral seyahat konusunda Yusuf Güney ile benzer görüşler paylaşarak ünlü sanatçının haklı olabileceğini savundu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...