Tgrt Haber
15 Ağustos 2023 17:10 - Güncelleme : 15 Ağustos 2023 17:36

1,5 yıldır ekranlarda yoktu! Ahmet Kural'ın yeni projesi sızdı

Geçtiğimiz günlerde evlenen komedi dizilerinin aranılan ismi Ahmet Kural, yıllar sonra yeni bir dizi projesiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
1,5 yıldır ekranlarda yoktu! Ahmet Kural'ın yeni projesi sızdı
ahmet kural,dizi

Son olarak Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde rol alan Ahmet Kural geçtiğimiz hafta evlendi. Uzun süredir dizi projesi yapmayan oyuncu, komedi dizisiyle geri dönüyor. 

AHMET KURAL'DAN YENİ DİZİ PROJESİ 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; uzun bir aranın ardından ekranlara dönen Ahmet Kural'ın yeni karakterinin detayları belli oldu.  Ahmet Kural‘ın başrolünü oynayacağı aile komedisinin kod adı “Sev Kardeşim”… Dizinin senaryosunu Olcay Onur Kaya ve ekibi kaleme alıyor. Şimdiden merak uyandıran dizinin cast çalışmaları başladı.

Ahmet Kural'ın düğün detayları için tıklayın! 

AHMET KURAL BODRUM'DA EVLENDİ 

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, yaşadıkları kısa ayrılığından ardından 2019 yılından bu yana gala geceleri ve etkinliklerde birlikte poz verdiği genç avukat Çağla Gizem Şahin ile dünya evine girdi. Bodrum Cennet Koyu'nda düzenlenen düğüne çiftin ailesi ve yakın arkadaşları katıldı.

1,5 yıldır ekranlarda yoktu! Ahmet Kural'ın yeni projesi sızdı

 
Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...