Tgrt Haber
12 Nisan 2017 15:20

''Berat Albayrak'tan Allah razı olsun''

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarının ekonomiye kazandırılması konusu TGRT Haber'de yayınlanan Medya Kritik'te gündeme geldi.

''Berat Albayrak'tan Allah razı olsun''
berat albayrak,cem küçük,fuat uğur,medya kritik

Gazetecilik hayatında yenilenebilir enerji ve çevreci haberlere imza atmış olduğunu belirterek sözlerine başlayan Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, ''Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'tan Allah razı olsun. İnanılmaz işler yapıyor. Bunun hakkını teslim etmezsek, gerçekten günaha girmiş oluruz'' dedi. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak liderliğindeki Enerji Bakanlığı'nın enerjiye yapılan bu yatırım hamlelerinin çok önemli olduğunu vurgulayan Gazeteci Yazar Cem Küçük, şunları söyledi;

''Bu iradeyi kim yapıyor. Berat Albayrak, AK Parti yönetimi, Cumhurbaşkanımız yani neler yapılıyor. Türkiye şu 3-4 yıldır terör, darbe girişimiyle uğraşmasaydı. Bu işleri çoktan bitirmiş olacaktı. Albayrak liderliğindeki Enerji Bakanlığı'nın da neler yaptığını artık dostlarda görmeli''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...