Tgrt Haber
15 Şubat 2017 13:07

Cem Küçük: Siz hala kendinizi ana akım medya mı zannediyorsunuz?

Gazeteci Yazar Cem Küçük, Hürriyet Gazetesi Yazarı Ertuğrul Özkök’ün bugün kaleme aldığı “Bu kareden bir veya iki Cem Küçük çıkar mı?” başlıklı yazısına cevabını Medya Kritik’te verdi. Doğan Grubu’nun halk nezdinde hiçbir itibarının kalmadığını belirten Cem Küçük, “Patronun biz ne dersek onu yapıyor. Siz hala kendinizi ana akım medya mı zannediyorsunuz?” dedi.

Cem Küçük: Siz hala kendinizi ana akım medya mı zannediyorsunuz?
medya kritik,fuat uğur,cem küçük,

Doğan Grubu’nun bir zamanlar bakan atayıp bakan değiştirecek güce sahip olduğunu kaydeden Cem Küçük, “Ama artık bu devir bitti. Doğan Grubu’nun ve Ertuğrul Özkök’ün hiçbir itibarı yok. Bugün telefon edip küçük bir ilçedeki en düşük memuru arasa kimse telefonuna bile çıkmaz” dedi. Ertuğrul Özkök’e, “Patronun biz ne dersek onu yapıyor. At diyoruz atıyor, al diyoruz alıyor” diye seslenen Cem Küçük, şunları söyledi:

Bugün Ertuğrul Özkök iki adamına evet kampanyası yaptırıyor. Bunlardan biri Fatih Çekirge. Diğerini açıklamayacağım. O da fake hesaplarla bunu yapıyor. Biliyorum ki hiçbiri evet demeyecek. Ertuğrul Özkök’e soruyorum. Siz kendinizi hala ana akım medya mızannediyorsunuz? Sizin işiniz bitti artık.”

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur da, Ertuğrul Özkök’ün şeytani bir zekaya sahip olduğunu söyledi. Uğur, “Bunu söylerken iyi bir şey söylediğimi sanmasın. Kötü olmak isteyen bir kişi, zekasını şeytani olarak kullanır ve en iyi kötülüğü nasıl yapacağını bilir. Özkök, dengesizlik kavramını bünyesinde barındıran bir kişi” dedi. Özkök’ün, bir dönem şarkıcı Ahmet Kaya hakkında linç kampanyası yürüttüğünü vurgulayan Uğur, “Sonra da mezarına gidebilecek karekterde bir insan” diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...