Tgrt Haber
09 Şubat 2017 12:46

Cem Küçük: YÖK’ten çok pis kokular geliyor

Son yayınlanan ve kamudan 4 bin 464 kişinin uzaklaştırıldığı kanun hükmündeki kararnameyle bazı isimlere haksızlık yapıldığı iddiaları Medya Kritik Programı’nda tartışıldı. Gazeteci Yazar Cem Küçük, “YÖK’ten çok pis kokular geliyor” dedi.

Cem Küçük: YÖK’ten çok pis kokular geliyor
cem küçük,fuat uğur,medya kritik,tgrthaber,

Gazeteci Yazar Cem Küçük, üniversitelerdeki FETÖ yapılanmasının temizlenemediğini söyledi. Cem Küçük, “15 Temmuz şehitlerine şehit demeyen, darbe girişimini düzmece olarak gören Nurşen Mazıcı, Behlül Özkan gibi isimler hala üniversitede görev yaparken, Cihangir İslam’ı, İbrahim Kabaoğlu’nu neden atıyorsunuz?” diye sordu. YÖK başkanına seslenen Cem Küçük, “YÖK başkanı sorumlu sensin. Listeleri üniversiteler gönderdi diyerek sorumluluktan kurtulamazsın. Esas olana dokunmuyorsun, arkası olmayanı atıyorsun, olmaz bu. YÖK’ten çok pis kokular geliyor” diye konuştu.  

Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur da, YÖK ve ÖSYM’ye dikkat çekti. Kamudan uzaklaştırmalar yapılırken özellikle akademik dünyada adaletsiz davranıldığını belirten Uğur, “Bunun amacı çok net. İnsanlarda tepki oluşturmaya çalışıyorlar. Bana göre YÖK, bazı şeylerin üstünü örtüyor” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...