Tgrt Haber
03 Nisan 2018 11:45

Başbakan Yıldırım ve Bahçeli görüşmesi sona erdi

Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi TBMM'de ziyaret etti.

Başbakan Yıldırım ve Bahçeli görüşmesi sona erdi
başbakan,bahçeli

Başbakan Binali Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi TBMM'deki makamında ziyaret etti. Görüşme baş başa gerçekleşti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etikten sonra açıklamada bulunan Başbakan Binali Yıldırım, "MHP Genel Başkanı Sayın Bahçeli 18 Mart'ta kongreleri oldu. Kongre sonrası bir nezaket ziyareti ve tebrik etmek amacıyla ziyarette bulunduk" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi TBMM'deki makamında ziyaret ettikten sonra açıklamalarda bulundu. Yıldırım, sürpriz bir görüşme olduğunu hatırlatan gazetecilere, "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Bahçeli 18 Mart'ta kongreleri oldu. Kongre sonrası bir nezaket ziyareti ve tebrik etmek amacıyla ziyarette bulunduk" ifadelerini kullandı.

Ülke meselelerinin konuşulduğunu da sözlerine ekleyen Yıldırım, "Memleket meseleleri, terörle mücadele, Afrin'de yapılan çalışmalar ve her türlü terör örgütlerine karşı yapılacak çalışmalar zaten Sayın Başkan yakından takip ediyor. Biz de güncel bilgileri kendisiyle paylaştık" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...