Tgrt Haber
27 Şubat 2024 13:49 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 13:53

CHP'li başkan duyurdu: Antalya'da ittifakı kurduk

CHP'nin Antalya'da yeniden aday gösterdiği mevcut başkan Muhittin Böcek, dikkat çeken bir ittifak açıklaması yaptı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
CHP'li başkan duyurdu: Antalya'da ittifakı kurduk
Yerel seçim,Seçim,Antalya,CHP,İttifak

Yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Siyasi partilerin belirlediği adaylar da seçim için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. O isimlerden biri de CHP'nin Antalya'da yeniden aday gösterdiği Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek...

Yeni projelerini kent merkezinde düzenlenen toplantıda kamuoyuyla paylaşan Böcek, yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

"GEREKEN NE VARSA YAPIYORUZ"

Antalya'da son dönemde oldukça artan trafik sorununa değinen Başkan Böcek, “2019 yılında Antalya bizi seçti, o günden bugüne TÜİK açıklamasına göre nüfus 184 bin 549, motorlu taşıt sayısı 387 bin 696 artmış. İki kişiye bir araç düşüyor. Bunun içerisinde otellerdeki servisler yok, deprem bölgesinden gelenler yok. Rus ve Ukrayna'dan gelen yok. 125 akıllı kavşak yaptık, cırnık köprüsünü elinizden alan mı vardı neden yapmadınız? 58 fore kazık çaktık, elimizden geldiğimizde hizmet ettik. Trafik denetleme merkezini yaptık. Şehir içerisinde çalışan otobüs 250 otobüse kadar duştu. Şuanda 569 otobüs çalışıyor. Taşınan sayısı 50 bine kadar duştu. 100 tane otobüs yeniledik. Faytonları ilk kaldıran biz olduk. Ulaşımla ilgili 38 kilometre olan çevreyolunun 18 kilometresi açılmadı. İller bankası kavşağından Uncalı kavşağına kadar karayolları sorumluluğunda olduğuna dair tabela koyduk, kesildi. Ulaşımla ilgili yapılması gereken ne varsa yapıyoruz. Antalya'da belediye olarak taksicilerin 6 bin 300 TL tutarındaki kamerasını biz takacağız” ifadelerini kullandı.

CHP'li başkan duyurdu: Antalya'da ittifakı kurduk - 1. Resim

"ANTALYA'DA ANTALYA'NIN İTTİFAKI KURULMUŞTUR"

Antalya için liyakatli arkadaşlarımla azimle gururla 5 yıl daha çalışmaya devam edeceğinin altını çizen Böcek, "Türkiye'nin ittifakı, Antalya'da Antalya'nın ittifakı kurulmuştur. Kendisini Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kabul eden, ülkemizin değerlerine inanan parti gözetmeksizin tüm vatandaşlarımızın oyuna talibim. Bütün ittifakın belediye başkanıyım. Herkesin başkanı olmaya devam edeceğiz" dedi.

CHP'li başkan duyurdu: Antalya'da ittifakı kurduk - 2. Resim

"ANKET ÇALIŞMAM OLMADI"

Yaklaşan seçimlere yönelik bir anket çalışması olup olmadığı yönünde soruya da cevap veren Böcek, “Benim hiçbir şekilde anket çalışmam olmadı, ben halkıma güveniyorum. Benim halkım ne yapacağını bilir. Diğer siyasi partiler ile ilgili bir eleştirim de olmaz. Ben bu millete hiç yanlış yapmadım, tabanda biz ittifakı sağladık. Ülkemizin değerlerine inanan herkesin oyuna talibim” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...