Tgrt Haber
19 Mart 2024 20:19 - Güncelleme : 19 Mart 2024 21:03

Erdoğan'dan Ramazan Bayramı müjdesi: Tatil 9 güne çıkartıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da "Şoför Esnafları ile iftar" programında konuştu. Erdoğan burada yaptığı açıklamada Ramazan Bayramı tatilini 9 gün olarak belirlediklerini açıkladı.

Editör: Furkan Günler / Kaynak: tgrthaber.com.tr

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da şoför esnafı ile iftarda bir araya geldi. Erdoğan burada açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar;

İlk olarak AFAD tarafından inşası tamamlanan deprem konutu ve köy evinin anahtar teslimini gerçekleştirdik. Teslim ettiğimiz deprem konutu sayısı 76 bini aştı. Ardından yeni metronun açılış törenine iştirak ettik. Akabinde Mamak'ta toplu açılış törenimiz vardı. 62 kalem eser ve projeyi hizmete açtık. Yatırımların ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Bu sofra muhabbet sofrası. Şoför esnaflarımızla bizim özel bir dostluğumuz vardır. Siyasete atıldığımız ilk dönemden itibaren sizlerle dertleştik hasbihal ettik. Sizlerle yakın irtibat halinde olduk. Türkiye'nin nabzını tutarken sizlerin fikirlerinden istifade ettik.

Erdoğan'dan Ramazan Bayramı müjdesi: Tatil 9 güne çıkartıldı - 1. Resim

"BU ASLA KABUL EDİLEMEZ"

Şu mübarek iftar sofrasının güzelliğini beraber paylaşıyoruz. Şoför kardeşlerimizle ayrı bir dostluğumuz vardır. Her zaman esnafımızla bir arada olduk, sesinize kulak verdik. Şoför esnafı kardeşlerimin ötekileştirildiğini üzülerek görüyoruz. Bu asla kabul edilemez bir durumdur.

Erdoğan'dan Ramazan Bayramı müjdesi: Tatil 9 güne çıkartıldı - 2. Resim

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN

Kamu çalışanlarımızın 10 Nisan'da başlayacak Ramazan Bayramı öncesindeki 1,5 günlük idari izinli sayılacakları kararımızı kamuoyumuzla paylaşmak istiyorum

Salı günkü yarım günü ve pazartesi gününü bayram tatiline ekleyerek kamu çalışanlarımıza 9 günlük rahatça değerlendirebilecekleri bir vakit verdik

Erdoğan'dan Ramazan Bayramı müjdesi: Tatil 9 güne çıkartıldı - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...