Tgrt Haber
14 Mart 2024 12:31 - Güncelleme : 14 Mart 2024 12:32

Erdoğan'dan Şırnak'ta şehit olan polisin ailesine başsağlığı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak'ta meydana gelen trafik kazası sonucu şehit polis memurlarından Fırat Der'in ailesine taziye mesajı gönderdi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
Şırnak, Polis Şehit, Trafik Kazası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koruma ekibi Şırnak'ın İdil ilçesinde trafik kazası geçirmişti. Kazanın hemen ardından kahreden haber gelmiş 1 polisimiz şehit olmuştu. Bugün de sabah saatlerinde İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, kazada yaralanan 1 polisin daha şehit olduğunu açıkladı. 

Bakan Yerlikaya acı haberi sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurmuştu:

"Şırnak İstihbarat Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Polis Memuru İlker Duran, Şırnak Nusaybin yolu istikametinde görevli oldukları araç ile geçirdikleri trafik kazası sonucu şehit oldu"

Erdoğan'dan Şırnak'ta şehit olan polisin ailesine başsağlığı - 1. Resim

ERDOĞAN'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan kazada şehit olan polis memuru Fırat Der'in ailesine taziye mesajı gönderdi. Erdoğan, Şırnak'ta görevi başında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan polis memuru Der'in ailesine mesaj göndererek, başsağlığı dileklerini iletti.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...