Tgrt Haber
02 Mart 2024 13:59 - Güncelleme : 02 Mart 2024 13:59

İYİ Parti'de seçim öncesi şok! Başkan adaylığı düşürüldü

İYİ Parti'de yerel seçim öncesi adaylık şoku yaşandı. İYİ Parti'nin Tokat Belediye Başkanı Adayı Şeref Menteşe'nin adaylığı düşürüldü.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
İYİ Parti'de seçim öncesi şok! Başkan adaylığı düşürüldü
iyi parti,yerel seçim,Tokat

31 Mart yerel seçimlerine müstakil girme kararı alan İYİ Parti'ye aday çıkardığı illerden Tokat'ta kötü haber geldi. İl seçim kurulu, İYİ Parti'li başkan adayının adaylığını düşürme kararı aldı.

"ADAYLIĞIMIN DÜŞÜRÜLDÜĞÜ BİLDİRİLDİ"

Söz konusu kararı İYİ Parti Tokat Belediye Başkanı Adayı Şeref Menteşe duyurdu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Menteşe, "Değerli hemşehrilerim, kıymetli yol arkadaşlarım. Bu akşam saat 17.30 itibarı ile İyi Parti Tokat Belediye Başkanı adaylığımızın seçim kurulu kararı ile düşürüldüğü bilgisi tarafıma ulaşmıştır" dedi.

İYİ Parti'de seçim öncesi şok! Başkan adaylığı düşürüldü - 1. Resim

Menteşe paylaşımının devamında "Adaylığımızın açıklandığı gün itibarı ile bizimle birlikte gece gündüz çalışan teşkilat mensubu arkadaşlarıma ve bizi büyük bir muhabbetle bağrına basan hemşehrilerime gönülden teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

2019 TOKAT YEREL SEÇİM SONUÇLARI

2019 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde yüzde 48,80 oy alan AK Parti, Tokat Belediye Başkanlığını kazandı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) yüzde 28,02 oy, İYİ Parti ise 20,46 oy aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...