Tgrt Haber
24 Şubat 2024 23:47 - Güncelleme : 25 Şubat 2024 06:43

Komutana küfreden adayın partiden ihraç süreci başladı 

Niğde'nin Hacıabdullah beldesinde jandarma komutanına küfrettiği anlar sosyal medyada gündem olan belediye başkan adayı olan Babaoğlan Altun'un AK Parti'den ihraç süreci başladı.

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Niğde,AK Parti,,seçim

Geçtiğimiz günlerde Niğde'nin Hacıabdullah beldesinde aday gösterilen Babaoğlan Altun'un katıldığı bir toplantı sosyal medya üzerinden canlı olarak yayınlanmıştı.

Konuşması esansında Altun'un jandarma komutanına küfür ettiği anlarda kayda alınmıştı. Yaşanan olay sonrası AK Parti Niğde İl Başkanlığı, disiplin soruşturması başlattı.

"KESİN İHRAÇ SÜRECİ BAŞLATILMIŞTIR"

İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, "AK Parti Hacıabdullah Belde Belediye Başkan Adayımız B.A.’un, İstanbul’da bir dernek toplantısında iken sarf ettiği sözler nedeniyle 23.02.2024 tarihinde disiplin soruşturması başlatılarak partimizden kesin ihraç için süreç başlatılmıştır" denildi. 

Komutana küfür eden adayın partiden ihraç süreci başladı  - 1. Resim

NE YAŞANMIŞTI? 

Elinde mikrofon olan ve ayağa kalkan Babaoğlan Altun, konuşması sırasında jandarma komutanına "o.... ç....." demişti.

Toplantıya katıların küfürün ardından tepki göstermesi üzerine Altun, "Hak etti" diyerek cevap vermişti. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...