Tgrt Haber
26 Mart 2024 13:20 - Güncelleme : 26 Mart 2024 13:26

Muharrem İnce’den, CHP lideri Özgür Özel’e tepki: HDP barajı geçince havalara zıplamadın mı?

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 2018 cumhurbaşkanlığı seçimi üzerinden kendisini hedef alan CHP lideri Özgür Özel’e tepki gösterdi. Özel, “HDP’nin barajı geçtiğini öğrenince sevinç naraları atıp havalara zıplayan sen değil miydin” dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Muharrem İnce’den, CHP lideri Özgür Özel’e tepki: HDP barajı geçince havalara zıplamadın mı?

CHP lideri Özgür Özel dün katıldığı bir televizyon programında; 2018 cumhurbaşkanlığı seçimi üzerinden Muharrem İnce'yi hedef alarak 'Gideceğim YSK'nın önünde olacağım' deyip, bütün bir gece ortada olmamasının özellikle gençler üzerinde travmatik bir durum vardı” ifadelerini kullanmıştı.

İNCE'DEN TEPKİ GECİKMEDİ

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'den Özgür Özel'in bu açıklamalarına tepki gecikmedi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan İnce, Özgür Özel'e seslendi ve şu ifadeleri kullandı:

"HAVALARA ZIPLAYAN SEN DEĞİL MİYDİN?"

“Özgür Özel, bana sorduğun 2018 seçim gecesinde sen neredeydin? HDP’nin barajı geçtiğini öğrenince sevinç naraları atıp havalara zıplayan sen değil miydin?”

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...