Tgrt Haber
10 Mart 2024 14:06 - Güncelleme : 10 Mart 2024 15:06

Son dakika! Erdoğan'dan Özel için dikkat çeken sözler: Canı sıkılan tekme tokat dalıyor

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de düzenlenen mitinde konuştu. CHP lideri Özgür Özel için dikkat çeken sözler kullanan Erdoğan, "Eline mikrofonu önce alan Özgür efendiden rol çalıyor. Her canı sıkılan gelip kendisine tekme tokat dalıyor" dedi.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr
Son dakika! Erdoğan'dan Özel için dikkat çeken sözler: Canı sıkılan tekme tokat dalıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında İzmir'de düzenlenen mitingde konuştu. İzmir'in hizmete hasret kaldığına dikkat çeken Erdoğan, 31 Mart'tan sonra İzmir'in kayıp yıllarının telafi edileceğini söyledi. Erdoğan, İzmir'in yatırım eksiklerini en kısa sürede tamamlayarak, bu kayıp yılları hep birlikte telafi etmek istediklerini aktardı.

CHP'ye DEM Parti üzerinden eleştirilerde bulunan Erdoğan, "Terör örgütleriyle gizli saklı anlaşmalar yaptılar. İzmir'in yetki verdikleri yüzlerine Atatürk maskesi takıp yan gelip yattılar" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"İzmir'in yaralarını sarmaya az kaldı, 20 gün. Durmak yok. 31 Mart akşamı İzmir bir başka güzel olacak. İzmir'e verdiğimiz destekler, yereldeki umursamazlık ve beceriksizlik yüzünden arzu ettiğimiz etkiyi göstermedi. Yüzlerine Atatürk maskesi takıp her dönem yan gelip yattılar. İzmirlinin can düşmanı olarak gördüğü terör örgütleriyle gizli saklı anlaşmalar yaptılar. 

Son dakika! Erdoğan'dan Özel için dikkat çeken sözler: Canı sıkılan tekme tokat dalıyor - 1. Resim

"CANI SIKILAN ÖZEL'E TEKME TOKAT DALIYOR"

Eline mikrofonu önce alan Özgür efendiden rol çalıyor. Her canı sıkılan gelip kendisine tekme tokat dalıyor. Anlaşılan Bay Kemal'in ahı bunları tutmaya başladı. Tabii bir de İstanbul'da kendini göstermek için sürekli azarlanıp duran "tutmayın küçük enişteyi" karakteri var. Zaten yarım gün mesai yapıyor. Dün de kendilerini milletin üstünde görüyor, insanımıza tepeden bakıyorlardı. 31 Mart'a hazırlanıyorsunuz, biliyorum.

"İZMİR'DE YAPTIKLARI BİR HİZMET VAR MI?"

Sandıkları gümbür gümbür patlatacağınızı görüyorum. Dün de ülke ve milletin düşmanlarıyla kol kola yürümekten geri durmuyorlardı, bugün de gizli saklı işler çevirmeyi sürdürüyorlar. Dün de eser ve hizmet namına hikayeleri yoktu, bugün de hayırlı bir işe el verdikleri görülmüş değil. Şu İzmir'de yaptıkları bir hizmet var mı? Şu Körfez'in çektiği nedir? İzmirli buna mahkum mu, layık mı?

Son dakika! Erdoğan'dan Özel için dikkat çeken sözler: Canı sıkılan tekme tokat dalıyor - 2. Resim

"BİZDE KİBİR OLMAZ"

Amacımız Türkiye'nin diplomasisiyle, ekonomisiyle, ordusuyla, sanayisiyle, tüm zenginlikleriyle dünyanın en ileri ülkeleri arasındaki hak ettiği yeri almasını sağlamaktır. Programlarımızı kararlılıkla uygulayıp, hedeflerimize adım adım yaklaşıyoruz. Yüzümüze hakikatleri haykırın, haykırın ki hatamızı görüp kendimizi düzeltelim. Bizde kibir olmaz. Sadece eser, çalışmak, hizmet olur. Biz kendimize işte bu kadar güveniyoruz. Bugün burada sizlerin karşısına tek bir amaçla çıktık, Gündoğdu meydanı bizi bugün yine yanıltmadı.

"KAZANANIN İZMİR OLMASINI DİLİYORUZ"

Şu anda burada 100 bin kişi var. Şurada 20 gün kaldı, durmak yok. 31 Mart Pazar akşamı hep birlikte bu müjdeyi yaşayacağız. Şehrimizin kayıp yıllarını hep birlikte telafi etmek istiyoruz. Belediyecilik zaten bizim işimiz. 21 yıldır tek başımıza iktidarız. Başka bir niyetimiz olsaydı şimdiye kadar ortaya çıkardı. Kimsenin hayat biçimiyle derdimizin olmadığını herhalde kabul etmeyen kalmamıştır. Kazananın İzmir olmasını diliyoruz"

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...