Tgrt Haber
24 Mart 2024 12:45 - Güncelleme : 24 Mart 2024 13:56

Erdoğan yeni müjdeler duyuracak mı? Osman Nuri Kabaktepe, TGRT Haber'de açıkladı

Son dakika haberi... AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe TGRT Haber'e açıklamalarda bulundu. Başta emeklilerin olmak üzere milyonların gözü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği müjdelere kitlenmiş durumda... Kabaktepe, konuya ilişkin konuştu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com.tr

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İBB Başkanı Adayı Murat Kurum'un önemli mesajlar vereceği Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde bugün yapılacak "Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'ne az bir süre kaldı. Peki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mitingde hangi mesajları verecek?

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, TGRT Haber'e açıklamalarda bulundu. Seçim gününe kadar 7 gün 24 saat çalışmaya devam edeceklerinin altını çizen Kabaktepe, 'Erdoğan müjde açıklar mı?' sorusuna da cevap verdi. 

ERDOĞAN MÜJDE AÇIKLAYACAK MI?

Kabaktepe'nin konuşmasından satır başları:

-7 gün 24 saat sürekli çalışacağız. (Erdoğan müjde açıklar mı?) Bundan önceki mitinglerde de çok farklı konularda mesajlar vermişti bugün de olabilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul mitingde bütün gündeme dair açıklamaları olabilir. 

Erdoğan yeni müjdeler duyuracak mı? Osman Nuri Kabaktepe, TGRT Haber'de açıkladı - 1. Resim

NET MURAT KURUM MESAJI

Odağımız İstanbul meselemiz İstanbul... Murat Kurum başkan 1 Nisan'da görevine başlayacak. Cumhur İttifakı'nın belediye sayısı artacak. Gerçek anketi 1 hafta sonra göreceğiz. Büyük İstanbul Mitingimiz şehrimize hayırlı olsun. 

ALİ TOMBAŞ: TALEPLERİ BOŞ ÇEVİRMEYECEĞİNE İNANIYORUM

Öte yandan TGRT Haber'de açıklamalarda bulunan diğer bir isim AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan Adayı Ali Tombaş da 'Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde açıklar mı?' sorusuna cevap verdi. Tombaş, "Cumhurbaşkanımız her zaman vatandaşımıza kulak vermiştir. Vatandaştan gelen talebi boş çevirmeyeceğine inanıyorum" dedi.

Erdoğan yeni müjdeler duyuracak mı? Osman Nuri Kabaktepe, TGRT Haber'de açıkladı - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...