Tgrt Haber
15 May 2023 05:30 - Güncelleme : 15 May 2023 05:41

CHP heyeti Yüksek Seçim Kurulu'na gitti! YSK önünde açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi heyeti, Yüksek Seçim Kurulu'nun önünde açıklamalarda bulundu. YSK ile görüştüklerini belirten heyet, sonuçlar kesinleşene kadar görevlerinin başında olduklarını söyledi.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
chp,ysk,seçim

CHP heyeti, sabah 05.10 civarında Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) gitti. YSK'da görüşmeler yapan heyet adına CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek açıklama yaptı. Erkek, sandıktan çıkan seçmen iradesinin eksiksiz yansıması için sonuna kadar takipçi olacaklarını söyledi.

CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "Seçim sonucu kesinleşene kadar CHP ve Millet İttifakı olarak görevimizin başındayız. Seçim kurullarında da, yurt dışında da, yurt içinde de tüm seçim kurulu üyelerimiz, görevli arkadaşlarımız her seçmenin her oyuna sahip çıkıyor.'' ifadelerini kullandı.

Kullanılan yurtiçi ve yurtdışı oylarını eksiksiz şekilde takip etmeye devam ettiklerini ve yurt dışı oyların sayıldığı ATO'yu ziyaret edeceklerini söyledi. 

Erkek, "Seçim sonucu kesinleşene kadar görevimizin başındayız" dedi.  

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...