Tgrt Haber
17 Ocak 2018 10:26

Beşiktaş'tan ses getirecek 'Şampiyonlar Ligi' videosu

100 milyon taraftar hedefine ulaşmak amacıyla hazırlanan reklam filmini önceki gün tanıtan Beşiktaş, Bayern Münih maçlarında da ses getirecek bir videoya imza atacak.

Beşiktaş'tan ses getirecek 'Şampiyonlar Ligi' videosu
beşiktaş,spor,bayern münih

Siyah-beyazlıların Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih ile oynanacak maçlar öncesinde sürpriz bir sürpriz video yayınlayacağı belirtildi.

Müller Beşiktaş'ı çağıracak

Vatan'da yer alan habere göre, siyah-beyazlıların tüm dünyada yayınlanacak reklam filmi gibi önemli bir etki uyandırması beklenen video, Şampiyonlar Ligi’nin resmi hesaplarından sosyal medyada paylaşılacak. İlk etapta Alman ekibinin oyuncuları, Beşiktaş’ın reklamını izleyecek. Daha sonrasında takım kaptanı Thomas Müller telefona sarılacak ve siyah-beyazlıların kaptanı Oğuzhan Özyakup’u arayacak. Müller, Beşiktaş’ı Münih’e çağıracak.

İkinci maçta Oğuzhan 'Come to Beşiktaş' diyecek

Rövanş maçı öncesi benzer bir videoda bu kez Beşiktaşlı bir futbolcu, Bayern Münih’ten bir oyuncuya “Come to Beşiktaş” diyecek. Söz konusu videolar sayesinde sosyal medyada yine tüm dünyada milyonlarca kişiye ulaşmak amaçlanıyor.

UEFA: Beşiktaş'tan harika mesaj

‘Gel, gel. Ne olursan ol, gel’ başlıklı reklama olumlu tepkiler geliyor. UEFA’nın resmi sosyal medya hesabında da yer verilen kampanyaya, “Beşiktaş’tan harika mesaj, come to Beşiktaş” notu düşüldü. Bu paylaşım, siyah-beyazlı taraftarlardan büyük ilgi gördü.

Beşiktaş'tan ses getirecek 'Şampiyonlar Ligi' videosu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...