Tgrt Haber
06 Şubat 2024 23:50 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 23:53

Ertuğrul Doğan ve Ali Koç PFDK'ye sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın PFDK'ye sevk edildiğini açıkladı.

Editör: Enes Köseoğlu / Kaynak: Anadolu Ajansı
Ertuğrul Doğan ve Ali Koç PFDK'ye sevk edildi
TFF,Ali Koç,Trabzonspor

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'in 24. haftasında oynanan maçlardaki çeşitli ihlallerden dolayı Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Samsunspor, Gaziantep FK ve Kasımpaşa'yı disipline verdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç "sportmenliğe aykırı hareketi", Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan "hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamaları", Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak "talimatlara aykırı hareketi" ve Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk ise "hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamaları" sebebiyle PFDK'ye sevk edildi.

Ertuğrul Doğan ve Ali Koç PFDK'ye sevk edildi - 1. Resim

Pendiksporlu futbolcu Halil Akbunar da "kural dışı hareketi" nedeniyle tedbirli olarak kurula gönderilen isimler arasında yer aldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...