Tgrt Haber
19 Aralık 2014 23:41

Erciyes Fenerbahçe maçında ikinci Bilica vakası

Kayseri Erciyesspor- Fenerbahçe karşılaşmasının son anlarında sarı lacivertlilerin kazandığı penaltı sonrası çok ilginç bir olay yaşandı.

Erciyes Fenerbahçe maçında ikinci Bilica vakası
kayseri erciyesspor, fenerbahçe, bilica,

Kayseri Erciyesspor- Fenerbahçe maçında oyuna ikinci devre giren Kayseri Erciyessporlu Georges Mandjeck penaltı takım arkadaşları hakeme itiraz ederken penaltı noktasına geldi ve kazımaya başladı. Bunu gören Emre ise yoğun bir şekilde itiraza başladı. Hakem Hüseyin Göçek'e giden Belözoğlu, "Hocam penaltı noktasını kazdılar dedi. Penaltı noktasını kaleci Gökhan'ın kazıdığını düşünen hakem Hüseyin Göçek kendisini uyardı. Ancak Gökhan kendisinin kazımadığını söylerek tepki gösterdi. Emre ise manjeck'in kazıdığını söylerek Göçek'i uyardı ve penaltı noktasını düzeltmeye çalıştı. Ayağı ile penaltı noktasını düzelten Emre topun başına geldi ve net bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...