Tgrt Haber
15 Nisan 2015 00:51

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı başladı

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçlarında Atletico Madrid ile Real Madrid golsüz berabere kaldı, Juventus ise Monaco'yu tek golle mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı başladı
Çeyrek final, Atletico Madrid, Real Madrid, Juventus, Monaco,

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finali ilk maçlarında dün gece Atletico Madrid - Real Madrid ve Juventus - Monaco mücadeleleri oynandı. Vicente Calderon'da karşı karşıya gelen iki İspanyol ekip Atletico Madrid ile Real Madrid golsüz berabere kaldı. Milli futbolcu Arda Turan ilk 11'de başladığı karşılaşmada 90 dakika forma giydi. Günün diğer mücadelesinde ise İtalyan ekip Juventus, Fransa temsilcisi Monaco'yu ağırladı. Juventus Arena'da oynanan maçta evsahibi ekip Arturo Vidal ile 58. dakikada penaltıdan bulduğu golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam oynanan iki maçın rövanşı 22 Nisan Çarşamba günü oynanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...