Tgrt Haber
06 Şubat 2024 20:33 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 20:34

Süper Lig yayın ihalesinde ibre döndü!

Süper Lig yayın hakları için 4 firmanın yarıştığı ihalede son bilgiler geldi. 150 milyon dolara kadar çıkan beIN Sports'un ihaleyi almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Süper Lig yayın ihalesinde ibre döndü!
Süper Lig,yayın,ihale

Önümüzdeki seneden itibaren Süper Lig yayın ihalesini alacak firmaların yarışı kızıştı. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu, mevcut yayıncı kuruluş beIN Sports'un altyapı ile ilgili güçlendirme çalışmaları yaptığını ve 120-150 milyon dolar arası bir teklifle ihaleyi almaya yakın olduğunu duyurdu.

Yayın ihalesinin el değiştirme ihtimalinin düşük olduğu belirtilirken diğer firmaların verdiği tekliflerin bu paraya yaklaşmadığı öğrenildi. beIN Sports'un önümüzdeki sezon yayın ihalesinde yer almayacağı öne sürülmüştü. 

4 FİRMA YARIŞIYOR!

Yeni dönem yayın ihalesi için şu ana kadar 4 şirket ve kurumun ihale şartnamesini aldığı öğrenildi. İhale şartnamesini alan şirket ve kurumlar şöyle:

  • Saran Group
  • beIn Media Group
  • TRT
  • Kulüpler Birliği Vakfı 

Süper Lig yayın ihalesinde ibre döndü! - 1. Resim

TEKLİF VERMEK İÇİN SON GÜN 14 ŞUBAT

2024-2025, 2025-2026 ve 2026-2027 futbol sezonlarına ilişkin TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig Müsabakaları Yayın Haklarının Devri hakkında düzenlenecek ihalesine teklif verme süresi 14 Şubat Çarşamba günü saat 14.00'te sona erecek. 

Süper Lig yayın ihalesinde ibre döndü! - 2. Resim

29 ŞUBAT'TA TAMAMLANACAK

Öte yandan, Türkiye Futbol Federasyonu yeni dönem yayın ihalesinin 29 Şubat 2024 tarihinde tamamlanmasının hedeflendiğini duyurdu. TFF'nin tüm teklifleri reddetme veya ihaleyi iptal etmekte hakkına sahip olduğu da kaydedildi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...