Tgrt Haber
27 Ekim 2021 11:43

İzzet Yıldızhan kimdir, kaç yaşında? İzzet Yıldızhan'ın kaç çocuğu var, evli mi?

İzzet Yıldızhan son günlerde yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Bir magazin programında çocuklarına ve aile hayatına dair açıklamalarda bulunmasının ardından, sanatçıların giyimlerine dair söylediği sözlerle de eleştirilerin hedefi olan İzzet Yıldızhan'ın hayatı, kaç çocuğu olduğu, kaç yaşında olduğu merak edilenler arasında yerini aldı. Peki İzzet Yıldızhan kimdir? İşte, detaylar..

İzzet Yıldızhan kimdir, kaç yaşında? İzzet Yıldızhan'ın kaç çocuğu var, evli mi?
izzet yıldızhan kimdir,izzet yıldızhan,izzet yıldızhan hayatı

"İzzet Yıldızhan kimdir?" sorgulanmaya devam ediyor. Son dönemde yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen ve yaptığı eleştirilerin ardından kendisi de eleştiri yağmuruna tutulan İzzet Yıldızhan'ın hayatı merak edilenler arasında yerini aldı. Türkücü İzzet Yıldızhan, yaptığı son açıklama ile gündeme gelirken; kaç yaşında olduğu, hayatı ve bilinmeyenleri merak edilmeye başlandı. İşte İzzet Yıldızhan'in biyografisi...

İzzet Yıldızhan kimdir, kaç yaşında? İzzet Yıldızhan'ın kaç çocuğu var, evli mi?

İZZET YILDIZDAN KİMDİR?

15 çocuklu bir ailede büyüyen İzzet Yıldızhan, gayriresmi 3 evliliğinden 8 çocuk dünyaya getirmiştir. Selami Şahin ile tanışması sonucunda, "Gazinocular Kralı" olarak bilinen Fahrettin Aslan'ın teklifiyle İstanbul'da sahne alarak şöhreti yakalamıştır. 

1 Nisan 1963 tarihinde Diyarbakır'ın Çermik ilçesine bağlı Sinek'te dünyaya gelen İzzet Yıldızhan, aslen Zaza'dır. Annesinin ismi Suriye Zelal, babasının ismi Mustafa'dır. 15 çocuklu ailenin en küçüklerinden biridir.
İzzet Yıldızhan 1 yaşındayken babasını kaybetmiştir. İlkokulu ikinci sınıftayken bırakmak zorunda kalan Yıldızhan, sonrasında ilk ve ortaokulu dışarıdan bitirmiştir. 7 yaşında berber çıraklığı yaparak çalışma hayatına atılan Yıldızhan 10 yaşındayken, kan davası nedeniyle 5 abisiyle beraber Çermik'ten ayrılarak Adana'da pamuk işçiliği yapmaya gitmiştir.

13 yaşında başladığı kebapçı çıraklığının ardından kebap ustası olan Yıldızhan, mesleğine Ankara'da devam etmiştir.

1980 yılında Ankara'da TRT sanatçılarından Fevzi Atlıoğlu ile tanışarak müzik dersleri almaya başlayan İzzet yıldızhan sonrasında Akara Kınalı Pavyon'da sahne almaya başlamış; kebapçılığı bırakmıştır.

İzzet Yıldızhan kimdir, kaç yaşında? İzzet Yıldızhan'ın kaç çocuğu var, evli mi?

1989 yılında ilk kez geldiği İstanbul'da umduğunu bulamayınca Ankara'ya dönen Yıldızhan, 1994 yılında Selami Şahin ile tanıştıktan sonra İstanbul'a yerleşmiştir.

Gazinocular kralı Fahrettin Aslan'ın teklifi ile İstanbul'da ilk sahne hayatına Büyük Maksim Gazinosu'nda başlayan Yıldızhan, Muazzez Abacı, Pınar Eliçe, Petek Dinçöz gibi şarkılarla Maksim'de sahne almıştır.
Kendi müzik şirketini kuran Yıldızhan, İzmir Çankaya'da 21 katlı 5 yıldızlı 'Yıldızhan' otelini hizmete açmıştır. 2013 yılında Hilton ile franchising anlaşması imzayan Yıldızhan,  Yıldızhan Otel'in adı 'DoubleTree by Hilton' olarak değiştirmiştir.

2007-2011 yılları arasında Kanal 7'de 'İzzet Yıldızhan Show' adlı programla ekranlarda yer alan Yıldızhan, 2013 yılında Show TV'de Bülent Ersoy ile birlikte yeni şov programın başlamış fakat ikinci bölümün ardından programdan ayrılmıştır.

Bugüne kadar hiç evlenmeyen İzzet Yıldızhan; Nilüfer Hanım, Gizem Hanım ve manken Ajda Ballıkaya'dan 8 çocuk dünyaya getirmiştir.

İzzet Yıldızhan 1.71 metre boyunda, 78 kilo ve koç burcudur.

Son gündemde hem kendi aile hayatına dair hem de sanatçıların giyim tarzlarına dair yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen İzzet Yıldızhan'ın söyledikleri oldukça konuşulmuştur. 

İZZET YILDIZHAN ALBÜMLERİ

  • 1994 - İsimsiz Asker - Sen Yoksun
  • 1997 - Nerelerdesin - Sevmişim Seni
  • 1999 - Birisi
  • 2000 - Kıyamam
  • 2001 - Ağlattın Anamı
  • 2002 - Ben Demiştim
  • 2005 - Canımın İçi
  • 2007 - Tokat
  • 2009 - Sen Deli Misin
  • 2013 - Sevgilim

İZZET YILDIZHAN DİZİLERİ

  • 1998 - Birisi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...