Tgrt Haber
05 Ekim 2021 15:49

Teklif felaketle sonlandı: 'Benimle evlenir misin?' yazılı uçak düştü

Kanada'da uçağa yazılı evlilik teklifi felaketle son buldu. ''Benimle Evlenir misin?'' yazılı pankart taşıyan uçak, adaya düştü. Kazada bir kişi hayatını kaybederken bir kişi ise yaralandı.

Teklif felaketle sonlandı: 'Benimle evlenir misin?' yazılı uçak düştü
kanada,uçak,evlilik teklifi

Kanada'da sürpriz evlilik teklifi korkunç bir kazayla son buldu. Geçtiğimiz günlerde ''Benimle evlenir misin?'' pankartı asılı 1974 tipi Cessna 172 tipi uçak, akşam saatlerinde Montreal'in Parc Dieppe'de bir müzik festivalinin düzenlendiği yerin yakınlarına düştü. Uçağın festival alanına düşmemesi büyük bir felaketi önlese de bir kişi hayatını kaybetti bir kişi ise yaralandı. 

Teklif felaketle sonlandı: 'Benimle evlenir misin?' yazılı uçak düştü

Uçağın pilotunun hava reklam ajansı Aerogram'ın sahibi Gian Piero Ciambella olduğu belirlenirken, ölen yolcunun evlilik teklif eden kişi olup olmadığı netlik kazanmadı. Görgü tanığı Laurel Scala, uçağın düşmeden kısa bir süre önce pankartı dalgalandırdığını gördüğünü belirterek, "Normal yükseklikte uçuyor gibi görünüyordu" dedi.

Sosyal medyaya düşen videoda uçağın düştükten birkaç dakika sonra ateş topuna döndüğünü görüldü. Kanada basınında yer alan haberlere göre, kazanın nedeni belirlenemedi. Fakat yetkililer, uçağın motor arızası raporlarını aldılar ve incelemek üzere Ottawa'ya gönderdiler. 

Kanada Ulaştırma Güvenliği Kurulu sözcüsü ise konuya ilişkin şunları söyledi:

"Mümkün olduğunda pilotla konuşmak istiyoruz. Henüz hiçbir şeyi göz ardı etmedik. Her şeye yakından bakmamız gerekiyor." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...