Tgrt Haber
28 Haziran 2022 10:00 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 10:31

Bıçaklı maymun ortalığı karıştırdı! Halk ikiye bölündü

Brezilya'nın Piaui eyaletine bağlı Corrento bölgesindeki bir bıçaklı maymun ortalığı karıştırdı, halk ikiye bölündü.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Gulf Today
maymun,brezilya

Brezilya'nın Piaui eyaletine bağlı Corrente bölgesinde 24 Haziran'da kaydedilen bir görüntüde maymunun neredeyse kendisi kadar büyük olan bir bıçağı elinde tuttuğu görüldü. Bölgedeki çarşının yakınındaki bir balkonda görülen bıçaklı maymunun, yoldan geçenleri tehdit edercesine sallaması da dikkat çekti. Videoyu çeken Alessandro Guerra, maymunun bu şekilde 'bir hafta boyunca terörize ettiğini' söyledi. Guerra, 'Ortalığı dağıttı' dediği bıçaklı maymunun çatılara zarar verdiğini söyledi.

Bıçaklı maymun ortalığı karıştırdı! Halk ikiye bölündü

Videoyu çeken Guerra, maymunun yakalanması için yetkililerle temasa geçtiğini belirtti:

''Bunu, daha ciddi bir şeyden kaçınmak için yaptım çünkü hayvanın davranışları çok değişken. Birine bıçak fırlatıp fırlatmadığını düşündünüz mü?'' 

HALK İKİYE BÖLÜNDÜ

Bıçaklı maymun, Corrento halkını da ikiye böldü. Bazı kişiler maymun nedeniyle evlerinin kapısını, penceresini açık bırakamadığını söylerken bazıları ise hayvanı komik bulduklarını söyledi. Bölgeye intikal eden uzmanlar maymunu yakalayarak eyaletin başkenti Teresina'daki Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne götürdü.

Bıçaklı maymun ortalığı karıştırdı! Halk ikiye bölündü

Hayvanın rehabilitasyon sürecinden sonra doğaya salınacağı duyuruldu. Maymunun evcil bir hayvan gibi davrandığı görülse de sahibinin kim olduğu bilinmiyor.

Kaynak: Gulf Today
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...