Tgrt Haber
10 Haziran 2021 11:11

Eski bakandan milletvekiline tokat!

Pakistan’ın eski Enformasyon ve Yayın Federal Bakanı Firdous Ashiq Awan, katıldığı özel televizyon yayınında canlı yayın sırasında kavga ettiği Pakistan Halk Partisi (PPP) Milletvekili Qadir Mandokhel'e tartıştığı sırada tokat attı.

Eski bakandan milletvekiline tokat!
tokat,pakistan

Pakistan’da bir dönem Enformasyon ve Yayın Federal Bakanı olarak görev yapan ve 2 Kasım 2020 tarihinden bu yana da Pencap Eyaleti Başbakanlığı Bilgi ve Kültür Özel Asistanı olan Firdous Ashiq Awan, televizyon programına katıldı. Programa Awan’ın yanı sıra onunla birlikte Pakistan Halk Partisi (PPP) Milletvekili Qadir Mandokhel de katılırken, ikilinin tartışmaya girmesi ile tansiyon arttı.. Awan, kendisini yolsuzlukla suçlayan vekil Mandokhel’e sinirlenerek bir anda, milletvekiline canlı yayında tokat attı.

''BANA VE BABAMA HAKARET ETTİ'

Awan tokat skandalının ardından sosyal medya hesabında yaptığı açıklama ile, Mandokhel'in kendisine kötü bir dil kullandığını açıkladı. Olayın anının tamamının yayınlanmadığını açıklayan Awan, bu şekliyle olayın sadece bir tarafının gösterildiğini belirtti. Görüntünün tamamının yayınlanmasını isteyen Awan, “Canlı yayın sırasında Pakistan Halk Partisi (PPP) milletvekili Qadir Mandokhel beni tehdit etti. Küfürlü bir dil kullanarak, rahmetli babama ve bana hakaret etti. Kendimi savunmak için aşırı bir adım atmak zorunda kaldım” sözleriyle kendini savundu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...