Tgrt Haber
04 Haziran 2022 11:47 - Güncelleme : 04 Haziran 2022 12:03

Eşiyle birlik olup teyzesini öldürdü! Ünlü oyuncu tutuklandı

İspanya'da polisiye dizilerinin aranan oyuncusu Luis Lorenzo Crespo, miras için eşiyle beraber teyzesini öldürmekten tutuklandı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Dailymail
Eşiyle birlik olup teyzesini öldürdü! Ünlü oyuncu tutuklandı
oyuncu,cinayet

İspanya'da El Comisario ve La Que se Avecina gibi dizilerle yıldızı parlayan oyuncu Luis Lorenzo Crespo ve eşi Arancha Palomino, korkunç bir cinayet işlediler. Cinayeti ise bir yıl boyunca saklamayı başardılar. Crespo'nun teyzesinin bunama nedeniyle doğal yollardan öldüğü düşünülüyor fakat gerçek kardeşi sayesinde ortaya çıktı. Teyzenin kardeşi, durumdan şüphelendi ve ikinci bir otopsi istedi. İkinci otopsinin ardından gerçekler gün yüzüne çıktı.

Otopsi sonucu kadının zehirlendiği keşfedildi. Otopsi bulguları Isabel'in vücudunda normal kadmiyum seviyesinin 200 katı ve normal manganez seviyesinin 20 katı olduğunu ortaya çıkardı.

Eşiyle birlik olup teyzesini öldürdü! Ünlü oyuncu tutuklandı

Oyuncu Luis Lorenzo Crespo ve eşi Arancha Palomino miras için María Isabel'i öldürdüğü iddiasıyla Madrid'de tutuklandı.

Çift, yaşlı kadına demans teşhisi konulduktan sonra harcamalarını açıklamak için uzmanlara götürdüklerini öne sürdü. Ancak yetkililer, bunama teşhisine dair bir kayıt olmadığını söylerken, komşuları da çiftin onu ihmal ettiğini iddia etti.

Kaynak: Dailymail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...