Tgrt Haber
17 Haziran 2021 10:56

Üvey kızını kurtarmak için denize atladı canından oldu

İngiltere'de 22 yaşındaki bir genç, 19 aylık üvey kızını kurtarmak için girdiği denizden canlı çıkamadı. Kızı için canından olan genç 'Kahraman baba' olarak anıldı.

Üvey kızını kurtarmak için denize atladı canından oldu
ingiltere

İngiltere'nin Ivybridge'de Erme Nehri'nde yaşananlar yerel halkı hüzne boğdu. İran vatandaşı olduğu öğrenilen Reza isimli bir kişi, 19 aylık çocuğunu kurtarmak için Ivybridge'de Erme Nehri'ne daldı. Fakat uzun bir süre denizden çıkmayınca ekipler çağrıldı. Bir polis sözcüsü yaşananları şu şekilde anlattı:

''Polis, 15 Haziran Salı akşamı 19.10 sularında, Ivybridge, Station Road yakınlarındaki Erme Nehri kıyısındaki bir adamla ilgili bir endişe raporuyla çağrıldı. Bir adamın zor durumdaki bir çocuğa yardım etmek için suya girdiği bildirildi. Acil hizmetler katıldı. Maalesef bir kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Ölümü şüpheli gözükmüyor, adli tıp raporu hazırlanıyor.''

ÇOCUK HASTANEYE KALDIRILDI

Reza'nın kurtarmaya çalıştığı 19 aylık üvey kızı ise hastaneye kaldırıldı fakat durumu hakkında bilgi verilmedi.

Reza'nın anısına ve ailesine yardım için bağış toplama kampanyası kuruldu. Bağış toplayanlardan bir kişi ise şunları söyledi:

"Reza bir kahraman olduğu için atladı ve onu kurtardı, ancak ne yazık ki yüzücü olmadığı için kendini kurtaramadı. Bu Reza'nın ne kadar özverili olduğunu gösteriyor.  Kız arkadaşını ve 19 aylık küçük kızını, ayrıca onu ailesi olarak gören birçok arkadaşını ve iş arkadaşını geride bıraktı."

Toplanan paranın Reza'nın cesedini İran'daki Şiraz'a geri götürmek için kullanılacağı bildirdi.

 

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...