Tgrt Haber
22 Şubat 2016 13:05

İDO 1 Mart'ta e-bilete geçiyor

İDO, e-Dönüşüm sürecini tamamlayarak 1 Mart 2016 tarihinden itibaren Elektronik Bilet (e-Bilet) uygulamasını başlatıyor.

İDO 1 Mart'ta e-bilete geçiyor
ido, 1 mart, e bilet,

 İDO, 1 Mart’ta e-Bilet uygulamasını başlatarak, sektörde yine bir ilke imza atıyor. Yolcularına, çağın gereği konforlu, hızlı ve avantajlı seçenekler sunmak ve etkin çözümler geliştirmek için çok yönlü çalışmalarını sürdüren İDO, e-Dönüşüm sürecini tamamlayarak 1 Mart 2016 tarihinden itibaren Elektronik Bilet (e-Bilet) uygulamasını başlatıyor. Artık İDO yolcuları biletlerini, hangi satış kanalından alırlarsa alsınlar dilediklerinde http://ebilet.ido.com.tr adresinde PNR kodlarını ve soyadlarını belirterek yazdırabilecekleri gibi, idomobil uygulamasından almış oldukları biletlerin QR (mobil biniş kartı) kodlarıyla da seyahatlerini gerçekleştirebilecekler. E-Bilet uygulaması, hem işlemleri hızlandırıp kolaylaştırarak zaman kazandıracak hem de kağıt kullanımını azaltarak doğaya katkı sağlayacak. İDO’nun bir süredir devam eden ve geçtiğimiz yıl e-Fatura ve e-Defter gibi uygulamalarla hızlanan elektronik dönüşüm sürecinin son halkası olan e-Bilet uygulamasıyla, yolcular hem teknolojinin sunduğu pratik bir uygulamadan yararlanacak, hem de zamanla kağıt kullanımını daha da azaltarak doğaya katkıda bulunacaklar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...