Tgrt Haber
03 Temmuz 2021 12:28

Beşiktaş'ta Ghezzal'ın alternatifi belli oldu

Geçtiğimiz sezon harika bir performans gösteren Rachid Ghezzal’ı elinde tutmak isteyen Beşiktaş, çıkabilecek bir olumsuzluğa karşı İtalyan ekibi Spezia’da forma giyen kanat oyuncusu Daniele Verde’yi listesine aldı. Kartal’ın teklifi 2 milyon euro.

Beşiktaş'ta Ghezzal'ın alternatifi belli oldu
Rachid Ghezzal,Beşiktaş,Daniele Verde

Yeni sezon hazırlıklarına 5 Temmuz Pazartesi günü başlayacak olan Beşiktaş’ta transfer çalışmaları sürüyor. Siyah-beyazlılar dış transferin yanında geçen sene kadrosunda kiralık olarak forma giyen ve sezona damga vuran Rachid Ghezzal’ı da elinde tutmak istiyor. Ancak hem İngiliz ekibi Leicester City’nin hem de Cezayirli oyuncunun talepleri oldukça yüksek. Siyah-beyazlılar, Ghezzal’de oluşabilecek bir olumsuzluk ihtimaline karşı B planını hazır tutuyor.

İtalyan medyasına yansıyan haberlere göre, Beşiktaş, geçen sezon Spezia’da kiralık olarak forma giyen ama sezon sonunda bonservisi alınan Daniele Verde ile ilgileniyor.

Beşiktaş’ın 25 yaşındaki İtalyan kanat oyuncusu için 2 milyon euroluk teklif hazırladığı belirtildi.

İtalyan kulübü, Verde’nin bonservisini sezon sonunda AEK’dan 600 bin euro karşılığında almıştı. Geçen sezon 24 maçta forma giyen 25 yaşındaki oyuncu, bunların 14’üne ilk 11’de başlarken 8 gol atıp, 1 de asist yapmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...