Tgrt Haber
18 Ocak 2022 20:43

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Diego Perotti'nin yeni takımı belli oluyor!

Son dakika Fenerbahçe haberi: Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılan Arjantinli yıldız Diego Perotti'nin, yeni takımı belli oluyor. Arjantin basınında yer alan habere göre Perotti, İspanyol ekibi Cadiz'e transfer olacak.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Diego Perotti'nin yeni takımı belli oluyor!
Fenerbahçe,Diego Perotti,Cadiz

Fenerbahçe'deki sakatlığının ardından boşta kalan Diego Perotti'nin yeni adresi Cadiz olabilir.

Arjantin basınında yer alan habere göre; sakatlığını atlatan tecrübeli futbolcunun özellikle İspanya'dan birkaç kulübün takibinde olduğu, bu ekiplerden transfer için en yakın takımın ise Cadiz olduğu belirtildi. Hücumda sıkıntılar yaşayan ve kanat takviyesi yapmak isteyen Cadiz'in, Perotti'nin İspanya'da Sevilla'daki performansını referans alarak transferde istekli olduğu aktarıldı.

Arjantinli futbolcunun, Sevilla'nın ardından Roma ve Fenerbahçe formaları giydiği, sarı-lacivertlilerde 192 dakika oynayıp 3 gol attıktan sonra uzun süreli olarak sakatlandığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...