Tgrt Haber
30 May 2022 14:00 - Güncelleme : 30 May 2022 14:07

Fenerbahçe’de kaleye takviye: Sinan Bolat ile anlaşmaya varıldı

Fenerbahçe’de yeni sezon öncesinde transfer çalışmaları sürüyor. Berke Özer ile yollarını ayıran Fenerbahçe kaleci arayışında mutlu sona ulaştı. Gent ile sözleşmesi sona eren milli file bekçi Sinan Bolat ile anlaşmaya varan sarı lacivertli ekibin önümüzdeki günlerde bu transferi duyurması bekleniyor.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe’de kaleye takviye: Sinan Bolat ile anlaşmaya varıldı
fenerbahçe,kaleci,sinan bolat

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanan Fenerbahçe’de teknik direktör koltuğuna dünyaca ünlü isim Jorge Jesus getirildi. Önümüzdeki günlerde resmi imzaların atılması beklenirken sarı lacivertli ekip bir taraftan da transfer çalışmalarını hızlandırdı.

KALEYE SİNAN BOLAT TAKVİYESİ

Geçtiğimiz günlerde kaleci Berke Özer ile yolları ayıran Fenerbahçe’de kaleci arayışı son buldu. Belçika Jupiler Lig ekibi KAA Gent’te forma giyen ve sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek milli kaleci Sinan Bolat’ın, Fenerbahçe’ye transfer olacağı dile getirildi.

ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE RESMİYETE KAVUŞACAK

Belçika basınında yer alan haberlerde; sarı-lacivertlilerin, Bolat ile anlaştığı ve takımdan ayrılan Berke Özer’in yerine 33 yaşındaki kalecinin kadroya dahil edileceği ifade edildi. Ayrıca söz konusu haberlerde Sinan Bolat transferinin önümüzdeki günlerde resmiyete kavuşacağı da aktarıldı. Bolat, bu sezon KAA Gent formasıyla 25 maçta forma giyerken, kalesinde 26 gol gördü, 8 müsabakada ise geçit vermedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...