Tgrt Haber
30 May 2022 11:15 - Güncelleme : 30 May 2022 11:24

Jesus için geri sayım başladı! Transfer listesi hazır, İstanbul’a geliyor

Şampiyonluk hasretini bu yıl sona erdirmek isteyen Fenerbahçe dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus ile anlaşma sağladı. Son görüşmede de mutabık sağlanırken Jesus’un bu hafta içinde Türkiye’ye gelmesi planlanıyor.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Jesus için geri sayım başladı! Transfer listesi hazır, İstanbul’a geliyor
jesus,fenerbahçe,transfer

Fenerbahçe yeni sezon öncesinde teknik direktör bilmecesi sona eriyor. İsmail Kartal ile yollarını ayıran Fenerbahçe dünyaca ünlü teknik adam Jorge Jesus’u takımın başına getirmeye hazırlanıyor. Yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanırken Jesus’un önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gelmesi planlanıyor.

JESUS BEKLERE DOKUNMAYACAK

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolası ile çıkan sarı lacivertli takımda Jesus’un talimatları doğrultusunda transfer çalışmaları başladı. Jesus’ım 14-15 oyuncunun mutlaka takımda kalmasını talep etti. Ferdi ve Osayi’ye özel paragraf açan Portekizli çalıştırıcı Pereira’nın beke devşirdiği İsmail Kartal döneminde gaza basan iki genç oyuncu Portekizli teknik adamın da gönlünü çaldı.

DZUBA BİR ADIM ÖNDE

Fenerbahçe’nin transferde en çok merak edilen hamlesi hiç şüphesiz ki; golcü... Jesus’un eski öğrencilerinden Haris Seferovic’le başlayan liste, Artem Dyzuba, Alexander Sörloth ve Andrea Belotti şeklinde uzuyor. Başkan Ali Koç’un favorisinin Sörloth olduğu söylense de en cazip isim bonservisi elindeki Dyzuba görünüyor.

YERLİYE HÜCUM

Kadrosundaki çok sayıda yabancıyla yolları ayırmaya hazırlanan Fenerbahçe, yerli piyasasına gözünü dikmiş durumda. Altay’ı Sinan Bolat ya da Ertuğrul ile yedeklemek isteyen sarı lacivertliler, Kasımpaşa’dan Eren, Antalya’dan Bünyamin, Gökdeniz, Göztepe’den Halil, Köln’den Salih Özcan’la ilgileniyor.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...