Tgrt Haber
02 Temmuz 2022 10:00 - Güncelleme : 02 Temmuz 2022 10:07

Fenerbahçe'de taraftarı heyecanlandıran gelişme: Yıldız golcü ile ilk temas kuruldu

Portekizli teknik adam Jorge Jesus’u takımın başına getirmesinin transfer çalışmalarına sürdüren Fenerbahçe, şu ana kadar 3 transfer yaptı. Sarı-Lacivertliler golcü transferi için de harekete geçti. Jesus’un takımda istediği yıldız forvet ile ilk temas kuruldu. Monaco’nun da peşinde olduğu golcü yakında kararını verecek.

Fenerbahçe'de taraftarı heyecanlandıran gelişme: Yıldız golcü ile ilk temas kuruldu
fenerbahçe transferleri,andrea belotti

Sezonu mutlak şampiyonluk parolasıyla erken açan Fenerbahçe transfer çalışmalarını hızlandırdı. Portekizli teknik patronun isteğiyle Sarı-Lacivertliler, Santa Carla'dan Lincoln Henrique'yi alarak ilk transferini yapmıştı. Ardından PSV Eindhoven'dan Bruma'yı kadrosuna katan Kanarya, son transferini ise Süper Lig ekibi Karagümrük’te forma giyen milli futbolcu Emre Mor’la yapmıştı.

SANTRFOR HAMLESİ

Yeni sezon hazırlıklarını Portekizli teknik direktör Jorge Jesus liderliğinde sürdüren Fenerbahçe, için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Sarı-Lacivertliler, kadroya yeni bir golcü transfer etmek için düğmeye bastı. Jesus’un kadrosunda görmek istediği forvet ile ilk temas kuruldu.

Sabah'ın Calciomercato'dan aktardığı habere göre, Serie A ekibi Torino'dan ayrılan Andrea Belotti'yi Fenerbahçe transfer etmek istiyor. İtalyan basınına göre Sarı-Lacivertli kulüp İtalyan golcüye teklif de yaptı.

Fenerbahçe'de taraftarı heyecanlandıran gelişme: Yıldız golcü ile ilk temas kuruldu

TORINO'DAN DUYGUSAL VEDA

Takımdan ayrılan golcüleri için Torino, duygusal bir mesaj yayımladı. İtalyan ekibinden yapılan açıklamada, "Sevgili Andrea, bugünden itibaren yollarımız ayrılıyor. Sevinçleri, acıları ve hayal kırıklıklarını yedi sezonda birlikte yaşadık. Bize kattığın her şey için teşekkür ediyoruz. Torino için yaptıklarından gurur duyuyor ve kariyerinin kalan bölümü için sana en iyi dileklerimizi sunuyoruz." İfadelerine yer verildi.

BELOTTİ’DE FENERBAHÇE’YE RAKİP

İtalyan basınında yer alan habere göre Fenerbahçe, Belotti transferi konusunda yalnız değil. Fransız takımı Monaco da İtalyan forvetle ilgileniyor. Belotti’nin kararını birkaç gün içinde vereceğinin altı çizilirken Fenerbahçe taraftarlarının futbolcunun sosyal medya hesabına birçok mesaj atıldığı belirtildi.  

2015 yılında 8,4 milyon Euro bonservis bedeliyle Palermo’dan Torino’ya transfer olan Andrea Belotti, Torino’da toplam 251 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 113 kez ağları havalandıran yıldız golcü 28 kez de asist yaptı. Torino’daki son sezonunda ise 23 maçta forma giyen Belotti, bu karşılaşmalarda 8 gol atarken 1 de asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...