Tgrt Haber
03 Temmuz 2021 11:07

Galatasaray taraftarından Fatih Terim'e jest! Florya...

Galatasaray'da yeni başkan Burak Elmas'ın göreve gelir gelmez Florya'nın başına geçirdiği teknik direktör Fatih Terim'e bir taraftardan jest geldi. Sarı-kırmızılı taraftar, Florya'da bulunan bir reklam panosuna "Hocam yuvanıza hoş geldiniz" mesajının yer aldığı bir ilan verdi.

Galatasaray taraftarından Fatih Terim'e jest! Florya...
Galatasaray,Fatih Terim

Galatasaray'da Burak Elmas'ın başkanlığa seçilmesiyle beraber teknik direktör Fatih Terim de takımın başında kalmıştı. Henüz yeni sözleşmeye imza atmasa da görevini sürdüren tecrübeli teknik adam için sarı-kırmızılı bir taraftar tarafından, Florya'da reklam panosuna ilan verildi.

Sabah'ta yer alan habere göre, "Hocam yuvanıza hoş geldiniz" mesajının yer aldığı reklam panosu büyük ilgi görürken bir kez daha taraftarların gözünde Fatih Terim'in kredisinin sonsuz olduğu belgelendi. Bilindiği gibi 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona eren Fatih Terim ile yeni yönetim göreve geldiği gibi her konuda anlaşmış; 21 Haziran'da ise tecrübeli çalıştırıcı, Florya'da mesaiye başlamıştı.

Galatasaray taraftarından Fatih Terim'e jest! Florya...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...