Tgrt Haber
04 Temmuz 2022 09:56 - Güncelleme : 04 Temmuz 2022 10:44

Jorge Jesus'un gözü 'Yüksek'te!

Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe, bir yandan Gustavo'yu göndermeye çalışırken bir yandan da yanı yakıla kaliteli bir 6 numara arayışında... Partizan maçında parmak ısırtan bir oyun ortaya koyan İsmail Yüksek, Jesus’a adeta “Transfere gerek yok” mesajı verdi...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Jorge Jesus'un gözü 'Yüksek'te!
,Jorge Jesus,İsmail Yüksek

Sezon hazırlıklarına mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, iddialı bir kadro kurmak istiyor... Bu doğrultuda yönetim de hiçbir fedakârlıktan kaçmıyor. Jorge Jesus’un istediği ön libero için Vinicius Souza, Sergio Oliveira, William Carvalho, Willian Arao gibi isimler gündeme geldi, pazarlık masasına oturuldu, oyuncuların fiyatları el yakınca şimdilik rafa kaldırıldı.

JESUS'UN GÖZÜNE GİRDİ!

Ancak Partizan maçında 90 dakika sahada kalan İsmail Yüksek öyle bir futbol ortaya koydu ki, âdeta “Transfere gerek yok, ben varım” mesajı verdi...

Partizan karşısında rakip sahada yüzde 95’lik pas isabeti yakalayan 23 yaşındaki ön libero, rakipleriyle girdiği 5 ikili mücadeleyi kazandı, 2 hava topu aldı, 2 pas arası yaparken, 2 de top kaptı. İsmail Yüksek takımı atağa çıkarması, yerinde müdahaleleriyle hem takım arkadaşlarından hem de hocasından büyük alkış aldı.

2020 yılında Gölcük’ten 65 bin avroya transfer edilen İsmail Yüksek, Balıkesirspor, Adana Demirspor, Bursaspor gibi takımlara kiralandı. Yıldız adayı, bu defa takımda kalmayı hemen hemen garantiledi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...