Tgrt Haber
04 Ekim 2021 19:38

Kim Min-Jae bombası! Fenerbahçe'ye astronomik teklif...

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe'de kısa zamanda gösterdiği performansla kalitesini kanıtlayan Kim Min-Jae, Avrupa'nın önemli takımlarını peşine taktı. Teknik direktör Vitor Pereira'nın isteğiyle kadroya katılan Güney Koreli stoper, başta Tottenham olmak üzere birçok önemli kulübün radarına girdi. Tottenham'ın transferini ciddi bir şekilde istediği 24 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçe'ye astronomik bir teklif yapacağı ortaya çıktı. Sarı-lacivertli yönetimin, beklediği bonservis bedelinin gelmesi durumunda teklifi kabul edeceği belirtildi.

Kim Min-Jae bombası! Fenerbahçe'ye astronomik teklif...
​Fenerbahçe,Vitor Pereira,Kim Min-Jae,Tottenham

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira'nın talebi üzerine Çin Ligi ekibi Beijing Guoan'dan transfer edilen Kim Min-Jae performansıyla beğeni topladı. Attila Szalai ile uyumuyla dikkat çeken Güney Koreli stoper, kısa sürede ilk 11'in değişilmez oyuncuları arasına girdi. Güçlü fiziği, hızı ve yerinde müdahaleleriyle dikkat çeken 24 yaşındaki savunma oyuncusu Avrupa ekiplerinin radarına girdi. Sarı-lacivertli yönetimin, Güney Koreli stoper için talep ettiği bonservis bedeli de ortaya çıktı.

EN CİDDİ TALİBİ TOTTENHAM

Akşam'ın haberine göre, Fenerbahçe'nin 3 milyon euro karşılığında Beijing Guoan'dan kadrosuna kattığı Kim Min-Jae'nin en ciddi talibi Tottenham. İngiliz ekibi, Kim Min-Jae için Fenerbahçe maçlarına scout ekiplerini gönderirken oyuncu için en geç sezon sonunda sarı-lacivertlilere astronomik bir teklif yapacak. Tottenham haricinde Avrupa'nın önemli takımları da Kim Min-Jae'nin durumunu yakından takip ediyor. Güney Koreli stoper, Arsenal, Napoli ve Atletico Madrid gibi ekiplerin gündeminde bulunuyor.

EN AZ 20 MİLYON EURO...

Kim Min-Jae'yi sezon sonuna kadar kesinlikle satmayı düşünmeyen Sarı-Lacivertliler, 2022-23 sezonu yaz transfer döneminde astronomik bir teklif gelmesi halinde transfere izin verecek. Fenerbahçe'nin Kim Min-Jae'den beklediği bonservis geliri ise en az 20 milyon euro. Kanarya bu rakamın altındaki tüm teklifleri hiç düşünmeden reddedecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...