Tgrt Haber
29 Haziran 2022 14:36 - Güncelleme : 29 Haziran 2022 15:19

Luiz Gustavo ülkesine dönüyor

Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Brezilyalı yıldız orta saha oyuncusu Luiz Gustavo, ülkesine dönüyor...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Luiz Gustavo ülkesine dönüyor
Fenerbahçe,Luiz Gustavo,transfer,Brezilya

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken, bir yandan da yeni sezonda takımdan ayrılması beklenen isimlerle ilgili de gelişmeler yaşanıyor.

Yüksek bir maaş kazanan Luiz Gustavo ile ilgili Fenerbahçe'ye ciddi bir teklifin gelmediği ifade ediliyordu.

Transfers24hr'nin yaptığı habere göre; Gustavo, Brezilya'ya dönebilir. Habere göre Botafogo, Luiz Gustavo'yu transfer etmek için Fenerbahçe ile görüşmelere başladı.

2019 yılında Fransız ekibi Marsilya'dan Fenerbahçe'ye transfer olan 34 yaşındaki futbolcu, Sarı-Lacivertli formayla bugüne kadar 97 maça çıktı ve 5 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
f mahmure dankiman14 Kasım 2018 01:56

sayın şefler sabrınıza hayran kaldım yapmanız gereken dorusunu yaptınız saygılar o terbiyesiz haddini bilmiyen adamı yollamasaydınız çok sevip izlediyimiz programı seyretmeme kararı almıştık arkadaşlarla saygılar

Sonraki Haber Yükleniyor...