Tgrt Haber
26 Ocak 2022 11:36

Mario Balotelli'den milli takım açıklaması

Son dakika spor haberi: Adana Demirspor'da gösterdiği performansla tarafsız her futbolseverin beğenisini kazanan ve İtalya milli takım teknik direktörü Roberto Mancini tarafından davet alan Mario Balotelli ilk konuştu. Balotelli, yaptığı açıklamada kendisine yöneltilen transfer sorusunu da cevapladı.

Mario Balotelli'den milli takım açıklaması
Adana Demirspor,Mario Balotelli

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da forma giyen İtalyan golcü Mario Balotelli, milli takıma seçilmesinin ardından ilk kez konuştu.

'Süper Mario' lakabıyla bilinen yıldız isim, İtalyan basınına yaptığı açıklamada, milli takıma tekrar çağırılmasına ilişkin şu sözleri, sarf etti;

"İyiyim, iyi bir ruh halindeyim. 31 yaşında milli takımda oynamak normal olmalı, bir anormallik yok. İtalya'nın Dünya Kupası'na katılmasını umuyorum, bunu hak ediyorlar. Neden play-off'ta olduklarını bilmiyorum ama böyle şeyler olabilir."

İTALYA'YA DÖNECEK Mİ?

"Türkiye'de iyiyim, iyi bir ruh halindeyim. Orada kendimi mutlu hissediyorum. Mancini ile konuştuk, her şey yolunda. Beni ilk o profesyonel yapmıştı, (Inter) beni terfi ettirmişti. Umarım bir gün kariyerimi sonlandırdığımda da, bunu görecek kişi olur."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...