Tgrt Haber
15 Ocak 2022 19:32

Galatasaray'da Olimpiu Morutan'a sürpriz talip!

Son dakika Galatasaray transfer haberi: Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda alınan kötü sonuçların ardından Fatih Terim'le yollar ayrılmış ve yerine İspanyol Domenec Torrent getirilmişti. Sarı-kırmızılılardaki bu değişikliğinin ardından bazı futbolcular ile de yolların ayrılması bekleniyor. Takımdan kiralık olarak gönderilmesi planlanan isimlerin başında Morutan geliyor... Rumen gazeteci Emanuel Roşu'nun iddiasına göre, yıldız futbolcuya Süper Lig'den Yeni Malatyaspor talip oldu.

Galatasaray'da Olimpiu Morutan'a sürpriz talip!
Süper Lig,Fatih Terim,Domenec Torrent

Spor Toto Süper Lig'de alınan kötü sonuçlar ve Ziraat Türkiye Kupası'na erken veda edilmesinin ardından Fatih Terim ile yollar ayrılmış takımın başına İspanyol teknik adam Domenec Torrent getirilmişti. Sarı-kırmızılılarda yaşanan teknik direktör değişikliğinin ardından hangi isimlerle yola devam edilip edilmeyeceği merak konusu oldu.

MORUTAN YOLCU!

Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık daha yaşanabilir. Sarı-kırmızılı takıma büyük umutlarla transfer edilen Olimpiu Morutan'ın kiralık olarak gönderileceği idda edildi. Rumen basınında çıkan haberlerde Morutan'ın eski takımı FCBS'nin yıldız ismi kiralık olarak kadrosuna katmak istediği iddia edilmişti.

SÜPER LİG'DEN TALİP VAR

Rumen gazeteci Emanuel Roşu'nun iddiasına göre Cimbom'un genç yıldızına Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor talip. Roşu yaptığı paylaşımda, "Olimpiu Morutan'ın kiralanması için #Galatasaray ile Malatyaspor arasında görüşmeler sürüyor. Henüz kesinleşmiş bir şey yok." ifadelerine yer verdi.

SON KARARI TORRENT'İN

Ayrıca, oyuncunun geleceğiyle ilgili kararı da sarı-kırmızılı takımın yeni teknik direktörü Domenec Torrent'in pazar günü oynanacak Hatayspor maçından sonra vereceği ifade edildi.

Bilindiği üzere, Galatasaray Morutan için FCSB'ye 3.5 Euro bonservis bedeli ödemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...