Tgrt Haber
11 Kasım 2021 11:09

Bahar Korçan kimdir, kaç yaşında? Sezen Aksu ve Tarkan’ın modacısı Bahar Korçan neden öldü?

Tarkan, Sezen Aksu ve Demet Akbağ’nın aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim için kıyafet tasarlayan ünlü modacı Bahar Korçan hayatını kaybetti. Ünlü isimler Bahar Korçan’ın vefatı ardından sosyal medyadan taziye mesajları yayınladı. Peki Bahar Korçan kimdir, nereli, kaç yaşında? Bahar Korçan neden öldü?

Bahar Korçan kimdir, kaç yaşında? Sezen Aksu ve Tarkan’ın modacısı Bahar Korçan neden öldü?
bahar korçan,,moda,,tarkan,

Bahar Korçan kariyeri boyunca Sezen Aksu, Demet Akbağ, Tarkan'ın kıyafet tasarımlarını yaptı. Aynı zamanda Türkiye Girişimci Kadınlar Derneği (KAGİDER) Kurucu Üyesi Bahar Korçan bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ünlü modacı Bahar Korçan için Fazıl Say, Tarkan’nın da aralarında bulunduğu dostları sosyal medya üzerinden taziye mesajları yayınladı. İşte Bahar Korçan hayatı, kariyeri. 

BAHAR KORÇAN KİMDİR? 

Bahar Korçan 1964 yılında dünyaya geldi. 1992'de İTKİB'in düzenlediği yarışmayı kazanarak ismini duyuran Bahar Korçan yarışmanın öncesinde yedi yıl Vakko'da çalıştı. Türkiye’nin ilk moda tasarım ofisini 1993 yılında açtı.1999 yılında İstanbul Moda Günleri'nde En İyi Tasarımcı seçilen Bahar Korçan, o dönemde Modern Dans Topluluğu ve Ankara Devlet Opera ve Balesi'nin yanı sıra Tarkan, Sezen Aksu, Yonca Evcimik ve Demet Akbağ gibi sanatçıların kıyafetlerini tasarladı. Moda Tasarımcıları Derneği'nin başkanlığını yapan Korçan, 2018 yılında Nişantaşı'nda konsept mağaza açtı. 

Bahar Korçan girişimcilik yoluyla kadının güçlenmesini hedefleyen bir sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) kurucu üyelerindendi.

BAHAR KORÇAN NEDEN ÖLDÜ? 

Bahar Korçan, yıllık rutin kontrollerinin ardından rahatsızlanarak doktora gitmesinin ardından 2017 yılında yumurtalık kanseri olduğunu öğrendi. Uzun süredir kanserle mücadele eden 57 yaşındaki ünlü moda tasarımcısı Bahar Korçan, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

Bahar Korçan kimdir, kaç yaşında? Sezen Aksu ve Tarkan’ın modacısı Bahar Korçan neden öldü?

BAHAR KORÇAN TAZİYE MESAJLARI 

Ünlü modacı Bahar Korçan ölümüyle derinden sarsılan dostları sosyal medyadan taziye mesajları yayınladı İşte Bahar Korçan taziye mesajları: 

FAZIL SAY

Twitter hesabında paylaşım yağan Fazıl Say Bahar Korçan fotoğrafını paylaşarak ''Nur içinde uyusun. Bahar Korçan. Çok üzgünüm.'' mesajını yazdı. 

TARKAN 

Tarkan Instagram hesabından paylaştığı Bahar Korçan fotoğrafına ''Çok özel bir ruhtun.Çok güzel bir kalptin. Nurlar, ışıklar içinde uyu Bahar’ım… Çok üzgünüm.'' notunu yazdı. 

YEKTA KOPAN 

Yekta Kopan ise Twitter hesabından ''Sabah Tamer Yılmaz’dan aldım haberi. Bahar Korçan için ''ahhh'' dedim, ötesini diyemedim. Hep gözleri gülen Bahar, hep iyi kalpli Bahar. Ötesi yok.'' mesajını paylaştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...