Tgrt Haber
30 Nisan 2022 15:00 - Güncelleme : 30 Nisan 2022 15:01

Aleyna Tilki'nin klibine Ebru Yaşar'dan tepki

Genç popçu Aleyna Tilki son şarkısı 'Take It Or Leave It' için çektiği kliple magazin gündeminde ses getirdi. Aleyna Tilki'nin klipteki iddialı görüntülerini eleştiren şarkıcı Ebru Yaşar, "Kanal değiştirir, çocuklarıma izletmem!" dedi.

Aleyna Tilki, Cüneyt Özdemir'den "İyi bir ses, berbat bir şarkı, beter bir klip!" eleştirisi almıştı.
Aleyna Tilki, Cüneyt Özdemir'den "İyi bir ses, berbat bir şarkı, beter bir klip!" eleştirisi almıştı.

Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan ünlü sanatçı Ebru Yaşar, magazin dünyasında çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Ebru Yaşar, Aleyna Tilki'nin son klipiyle ilgili sert sözler söyledi.

GÜLŞEN SAHİP ÇIKTI

Genç popçu Aleyna Tilki son dönemde yaptığı açıklamalar ve klipleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Ünlü şarkıcı 'Take It Or Leave It' şarkısına çektiği klip nedeniyle eleştirilerin hedefine kondu.

Aleyna Tilki'nin klibine Ebru Yaşar'dan tepki

Eleştiriler nedeniyle Gülşen'in sahip çıktığı şarkıcıya Cüneyt Özdemir sert sözlerle yüklenmişti. Cüneyt Özdemir'den "İyi bir ses, berbat bir şarkı, beter bir klip!" eleştirisi alan Tilki, "İnsanların potansiyelini limitlemeyin artık" diyerek cevap vermişti.

EBRU YAŞAR DA TEPKİ GÖSTERDİ

Şarkıcı Ebru Yaşar da Aleyna Tilki'nin klip tartışmasına dahil oldu. İş insanı Necat Gülseven ile evliliğinden Hasan Poyraz ve Ebru Su adında iki çocuğu olan 44 yaşındaki sanatçı, meslektaşını eleştirdi.

Aleyna Tilki'nin klibine Ebru Yaşar'dan tepki

Nişantaşı'nda görüntülenen Ebru Yaşar, "Çocuklar görünce, 'Niye böyle çıkmış?' diye soruyor. Yanlış bulduğum görüntülerde kanal değiştirir, onlara izletmem!" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...